Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Stavebná činnosť, novostavby, opravy, rekonštrukcie: - priemyselné stavby na kľúč - novostavby - rekonštrukcia, prestavba - subdodávky pre veľké stavby - dlažba, obklady, nástreky, osvetlenie - elektroinštalácia - interiéry na kľúč - podkrovné vstavby.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej ...

Stavebná firma, ktorá vykonáva hrubé stavby a rodinné domy na kľúč, zateplenie fasád a budov.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Stavebná činnosť: - opravy a zateplenie fasád a striech objektov - rekonštrukcia bytových aj nebytových priestorov - novostavby rodinných domov a priemyselných objektov - realizácia oporných múrikov, chodníkov a pozemných komunikácií - zemné a výkopové práce - projektová dokumentácia - ...

Stavebná spoločnosť. Výstavba: - priemyselné stavby - rodinné domy - inžinierske siete. Rekonštrukcia: - obytné a panelové domy - fasády. Kovovýroba. Stavebné zámočníctvo.

Stavebná činnosť: - stavby rodinných domov - priemyselné stavby - vodohospodárske stavby - rekonštrukcia budov, domov - suchá výstavba - strechy - zatepľovanie fasád.

Služby - technické poradenstvo pri spracovaní investičných zámerov - projektová činnosť - konzultačná a inžinierska činnosť - bytová výstavba - realitná činnosť.

Výstavba rodinných domov a priemyselných objektov.

Kompletné stavebné práce. Dodávka a predaj: - stavebný materiál - štrk - piesok a kamenivo. Odvoz sutí a odpadov. Kontajnerová preprava. Prepravy materiálov: - hydraulická ruka - sklápacie korby. Zemné práce. Ubytovanie.

Cestná motorová doprava - nákladná prevádzkovaná vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí -Veľkoobchod a maloobchod Murárstvo

Stavby, rekonštrukcia domov: - rodinné domy - bytové domy - zatepľovanie - pokládka dlažieb - maľby, nátery. - jadrové vŕtanie - požičovňa stavebných stojok a príslušenstva pre monolitické stropy.

Spoločnosť Franc Drevostavby s.r.o. sa v rámci Zlínskeho kraja, predovšetkým potom v regióne Vsetín, zaoberá realizáciami drevostavieb na kľúč. V rámci svojej činnosti Vám poskytuje - rekonštrukcia rodinných domov z dreva - drevostavby na kľúč, drevenice - drevené konštrukcie - zábradlia, strechy, krovy z dreva, podkrovné vstavby, ...

Stavebná firma. Stavebné práce, rekonštrukcia Výstavba občianskych a priemyselných stavieb Zemné a výkopové práce Zaisťujeme vystavbu a rekonštrukcie priemyselných a občianskych stavieb, výstavbu rodinných domov - NA KĽÚČ, demolačné práce, zemné a výkopové práce. Viac tu: http://www.stavby-vops.cz/

Stavebná činnosť: - nízkoenergetické rodinné domčeky na kľúč alebo hrubé stavby Výroba: - thermopanely

Stavebniny Stavba, stavebné práce: - omietky na kľúč - zatepľovanie fasád (izolácia) - rekonštrukcia rodinných domov - výstavba rodinných domov na kľúč. Strojné omietky, zatepľovanie fasád, rekonštrukcia novostavby.

Remeslá, služby - stavebné práce, novostavby - rekonštrukcia stavieb - rekonštrukcia bytových jadier - zatepľovanie stavieb - murárske práce - obkladačské práce

Stavebná činnosť, stavby: - rodinné domy na kľúč - zakladanie stavieb - hrubé stavby - rekonštrukcia stavieb - dokončovacie práce - strešná konštrukcia - inštalačné práce - sanácia vlhkého muriva. Špeciálna práca: - hydroizolácia, izolačné práce - patentovaná technológia HW-SYSTEM.

Stavby a rekonštrukcia. Rodinné domy. Zámková dlažba betónová a prírodná. Zemné a výkopové práce. Strechy. Doprava: - stavebný materiál.

Činnosť: - projektovanie stavieb - realizáciou a odstraňovaním stavieb - financovaním nehnuteľností - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - dodávka stavebného materiálu.

Stavby: - priemyselné - výstavba rodinných domov aj na kľúč - rekonštrukcia domov, bytov atď. - tepelné izolácie - fasády - sanácia fasád, certifikované doteplenie fasád a izolácií - zámočníctvo Predaj: - stavebné doplnky - pletivá - prehadzovačky - stĺpiky a ďalšie.

Stavebná firma JOMISTAV zaisťuje strechy, fasády, drevostavby aj projekcie. Požičiavame lešenie a poskytujeme poradenskú činnosť v stavebníctve.

Projektová činnosť, architektonické štúdie. Kompletné projekty: - pozemné stavby, bytové a rodinné domy - technológie a stavby chrániace životné prostredie. Stavebné prieskumy. Inžinierska činnosť. Expertné a znalecké posudky. Investorská činnosť. Výstavba: - byty vrátane nadstavieb a podkrovných vstavieb (na kľúč) - polyfunkčné, ...