Chcete bývať v novom dome či byte? Výstavba bytových jednotiek a radových domov sa v dnešnej dobe realizuje najmä na okrajoch miest alebo v dedinách. Každá bytová jednotka väčšinou zahŕňa aj samostatné miesto na parkovanie a vlastný záhradný pozemok.

Stavebná firma. Inžinierska výstavba.

Stavebná firma. Stavba, stavby, výstavba, realizácia: -pozemné stavby - komplexná dodávka na kľúč: -priemyselné stavby -občianska výstavba -bytová výstavba, bytov, byty, domov, domy -stavieb ekologické, ekologických -inžinierske a dopravné stavby: -komunikácie a spevnené plochy, parkovisko, chodníky, vonkajšie terasy ...

Stavebné práce, murárske práce, rekonštrukcia: - rodinných domov - priemyselné stavby a budovy - bytových jadier - kúpeľní - zateplenie stavieb - sadrokartóny.

Práca: - výstavba domov - stavba nebytových stavieb - zatepľovanie - hydroizolácia - murárske práce - klampiarske práce.

Stavebná firma. Realizácia: - výstavba rodinných domov, drevostavby - bytové, občianske stavby - priemyselné stavby. Projektová činnosť.

Stavebná firma KOBRA - Jaroslav Zámorský vykonáva najmä výstavbu rodinných domov na kľúč, rekonštrukciu stavieb, zatepľovanie fasád, rekonštrukciu bytových jadier, zemné a výkopové práce. Máme dva bagre 4T, 5, 4T + Bobcat, nakladač riadený šmykom. Ponúkame možnosť aj odvozu zeminy s 1T mini bagrom / nakladačom a kontajnerovú dopravu (možnosť voľby ...

Výstavba, predaj: - nízkoenergetické rodinné domy v obci Ludkovice.

Stavebné projekcie, projektovanie a realizácia: -stavby: -občianske, bytové, priemyselné -elektrické zariadenia -špecializácia na tranzitné ústredne -inžinierska činnosť -geodetické práce -reprografické práce -poradenstvo. Pobočky: - Poľné 21, Veľké Prílepy - Újazd 390, Újazd pri Val. Klobúk.

Stavebná spoločnosť. Stavebné práce. Výstavba vodovodných a kanalizačných sietí. Rekonštrukcia, opravy a demolácie stavieb. Prenájom malej mechanizácie.

Spoločnosť EB - stav s.r.o. Zlín-Malenovice sa zameriava na kompletné stavebné práce so zameraním na striekané izolácie. Pre zateplenie strechy, podkrovia aj celej stavby sa využíva striekaná PUR pena. Penová izolácia má mnoho výhod: - skvelé tepelno-izolačné vlastnosti - zvuková izolácia - 100% priľnavosť a lepivosť k väčšine materiálom ...

Stavebná firma: - všetky stavebné práce. Realizácia, výstavba, stavby na kľúč: - pozemné stavby - inžinierske stavby - rekonštrukcia - stavby.

Firma Petr Novotný so sídlom v Otrokoviciach v okrese Zlín sa zaoberá všetkými stavebnými prácami. Vykonávame hrubé stavby od základovej dosky až po strechu domu. Ďalej tiež rekonštrukcia domov, bytov a bytových jadier. Súčasťou našej činnosti sú aj montáže sadrokartónu a obkladačskej práce. Naša činnosť: - stavebné práce - hrubá stavba - ...

Kompletné stavebné práce v lokalite Zlínský kraj Rekonštrukcia, prestavby a revitalizácie Stavby na kľúč -všetky stavebné práce -sádrokartony -Kúpeľňa na kľúč -domy na kľúč -elektroinstalace -zateplení, zatepľovanie domov -rekonstrukce -Práca bagrom -terénní páke

Savební práce, firma. -výstavba rodinných domov, priemyselných stavieb -zateplování, fasády.

Kompletná realizácia novostavieb. Rekonštrukcia stavieb na kľúč Návrhy interiérov a kúpeľní. Kompletné renovácie interiérov. Sprostredkovanie predaja či kúpu nehnuteľnosti, pozemku. Sprostredkovanie hypotekárnych a bankových úverov, poistenie nehnuteľností.

Stavebné činnosti v civilnom sektore. Stavebná činnosť v obrannom a bezpečnostnom priemysle. Pyrotechnická činnosť. Projekčná a audítorská činnosť. Zabezpečovacie systémy. Ostraha osôb a majetku. Perimetrická ochrana objektov. Vykonávanie technického dozoru stavieb a koordinácia BOZP.

Stavebná firma. Komplexné stavebné práce: -rekonstrukce objektov -výstavba pôdnych bytov -realizace opáštění hál -sádrokartonové systémy -predaj komponentov suchej výstavby a zatepľovacie systémov.

Inžiniering, realizácia, výstavba: -stavby: -priemyselné -občianske -bytové na kľúč.

Stavebná činnosť. Výstavba rodinných domov: - murované domy - drevostavby - monolitické stavby.

Stolárstvo, podlahárstvo. Murárske práce.

Stavebná činnosť, výstavba: - modulové drevostavby - rodinné domy, nebytová výstavba. Rekonštrukcia domov. Ukážkový modul Zlín: - Vizovická 435, Zlín.

Stavebná firma so zameraním na pozemné staviteľstvo. Výstavba: - občianske, bytové stavby - priemyselné stavby. Rekonštrukcia stavieb. Zatepľovanie budov. Alternatívne energie - montáž: - tepelné čerpadlá - solárne kolektory - zásobníky teplej vody Práca vodo - topo.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Zámočníctvo, nástrojárstvo -Sklenářské práce, rámovanie a paspartovanie -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov

Činnosťou našej spoločnosti GH domy s.r.o. so sídlom v Zlíne sú už viac ako 25 rokov všetky stavebné práce. Ak plánujete stavbu rodinného domu na kľúč sme Vám plne k dispozícii. Ďalej Vám ponúkame pomoc s terénnymi úpravami alebo skúsený a seriózny stavebný dozor nad stavebnými prácami, priebežnú kontrolou stavebných prác a zastúpenie v rokovaní s ...