Nebytová výstavba zahŕňa stavbu objektov a budov, ktoré nie sú určené na bývanie. Ide najmä o obchody, verejné budovy, obchodné centrá, montované objekty, nemocnice, školy a kancelárske budovy. Stavby realizované odborníkmi sú vždy tou správnou voľbou.

Stavebná firma: - výstavba, rekonštrukcia rodinných a bytových domov, administratívnych budov, obchodných centier - revitalizácia panelových domov - zatepľovanie fasád.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod Pokrývači, tesárstvo

Činnosť: - realizácia spevnených plôch, chodníkov a komunikácií zo všetkých materiálov - inžinierske siete

Projektová činnosť vo výstavbe Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Projektovanie pozemkových ...

Stavebná činnosť - výstavba priemyselných a občianskych stavieb - inžinierske siete - dopravné stavby, komunikácia.

Výroba, inštalácia: - žiarotechnika Výstavba: - pece - komíny

Stavebná činnosť - výstavba, realizácia a rekonštrukcia budov - zatepľovanie - stavebný dozor.

Stavebné práce. Výstavba, rekonštrukcia: - priemyselné objekty - objekty občianskej vybavenosti - domy a byty. Stavebná údržba. Opravy a rekonštrukcie: - interiéry.

Stavebná činnosť - výstavba priemyselných objektov - výstavba občianskych stavieb - technické zariadenie budov - spevnené plochy Projekčná činnosť - dokumentácia pre vydanie rozhodnutia o umiestnení stavby alebo zariadenia, o zmene využitia územia, o zmene vplyvu užívania stavby - dokumentácia pre vydanie územného rozhodnutia a ...

Výstavba: - pozemné staviteľstvo - nebytové priestory - priemyselné budovy - podzemné a banské staviteľstvo - výstavba inžinierskych sietí, kanalizácie, ČOV. Výroba: - výrobky z betónu - tehly, tvárnice, pažiny, skruže, septiky - Armovňa - strmienky, ohyb ocele, ohyb KARI sietí - monolitické konštrukcie.

Import: -použitá stavebná technika -mechanizácia z krajín EÚ: -lyžica pre bagre a rýpadlá, čerpadlá, elektrocentrály, valce, dusádla, bagre, frakčné triedičky, dozéry, píly, žeriavy, kompresory, debnenie, výkopové paženie, stavebné bunky, kontajnery, lešenia, minibagre a ďalšie. Výstavba, stavba: -murované ploty.

Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy na kľúč - bytové domy - priemyselné a komerčné objekty. Výroba, montáž: - oceľové konštrukcie. Predaj, E-shop: - kancelárske, manažérske, konferenčné stoličky - manažérske kreslá.