Nebytová výstavba zahŕňa stavbu objektov a budov, ktoré nie sú určené na bývanie. Ide najmä o obchody, verejné budovy, obchodné centrá, montované objekty, nemocnice, školy a kancelárske budovy. Stavby realizované odborníkmi sú vždy tou správnou voľbou.

Stavebná činnosť - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonštrukcia domov - priemyselné stavby.

Firma K & P Stavby Therm s.r.o. so sídlom v Uničove sa zameriava na realizáciu stavieb od drobných stavebných úprav, cez rekonštrukcie či zatepľovanie, až po celej objekty, novostavby alebo stavby na kľúč vrátane zaistenia základovej dosky. Tiež poskytujeme predaj stavebného materiálu a požičovňu lešenia. Svoje služby zabezpečíme v celom Košickom ...

Spoločnosť Hroší stavby Morava a.s. sa svojou činnosťou zameriava na dopravné a pozemné staviteľstvo. Vykonávame všetky stavebné práce, zaistíme vypracovanie projektovej dokumentácie aj samotnú realizáciu. Naša spoločnosť ďalej prevádzkuje nákladnú dopravu a disponujeme vlastným vozovým parkom. Dopravné stavby: - koľajové stavby, výstavba i ...

Hlavným predmetom firmy Ekonstrukt je vykonávanie stavieb a stavebno dokončovacích prác vrátane pokládky podláh a montáž sadrokartónu. Špecializujeme sa predovšetkým na výstavbu a rekonštrukciu objektov, inžinierskych sietí a komunikácií. Tiež pôsobíme v odbore maliarstva a natieračstva v Olomouci a okolí. Zameriavame sa na tieto stavebné ...

Činnosť: - stavebné práce - murárske práce, murár

Výstavba, rekonštrukcia a opravy inžinierskych sietí: - plynovody a plynovodné prípojky. Stavebné práce: - zemné výkopové práce za použitia kolesových aj pásových bagrov. Developerská činnosť.

Stavebná činnosť: -bytové, občianske a priemyselné stavby -projektové a inžinierske činnosti -hlbinné zakladanie, pilotov.

Služby: - stavebná činnosť - búracie práce, demolácie - dezinfekcia - dodávka priemyselná, upratovacia chémia, gastrochémia

Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - vodoinštalácia - kúrenárske práce

Montáže, rekonštrukcie a opravy: - stroje pre priemysel. Montáž: - oceľové konštrukcie a haly.

Vykonávanie stavieb vrátane oceňovania a zmien. Poradenská činnosť v stavebníctve a architektúre. Oceňovanie stavieb. Stavebný dozor.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe -Veľkoobchod a maloobchod

Projekcia, dodávka, realizácia: - železobetónové konštrukcie typovej i atypickej v malom aj veľkom rozsahu - haly, sklady, športové a výrobné haly, zábavné centrá, hypermarkety, viacpodlažné školské a nemocničné pavilóny, hotely, hromadné garáže.

Stavebná a inžinierska činnosť. Výstavba a predaj: - byty - rodinné domy - obchody - kancelárie - garáže.

Výstavba - inžinierske stavby Demolačné práce Zemné práce Výstavba - pozemné stavby Zakladanie a údržba - záhrady - parky - cintoríny

Rodinné domy na kľúč. Inžinierska činnosť vo výstavbe a poradenstve v oblasti stavebníctva. Stavebné úpravy. Občianske stavby. Projektová dokumentácia na kľúč.

Výroba, montáž: - betónové prvky - cestné a stropné panely - dosky, oporné steny - stratené debnenie Rezanie a jadrové vŕtanie železobetónu.

Stavebná činnosť: * pozemné staviteľstvo vrátane rekonštrukcií: - bytové, kancelárske, výrobné, účelové stavby pre lesné hospodárstvo a poľovníctvo. * vodohospodárske stavby: - úpravy vodných tokov. - lesnícka činnosť: - ťažba brehových porastov.

Realizácia: - stavby - rekonštrukcia domov, bytov, priemyselných objektov.

Inžinierska činnosť Zemné práce Výstavba - priemyselné stavby Stavebná činnosť