Nebytová výstavba zahŕňa stavbu objektov a budov, ktoré nie sú určené na bývanie. Ide najmä o obchody, verejné budovy, obchodné centrá, montované objekty, nemocnice, školy a kancelárske budovy. Stavby realizované odborníkmi sú vždy tou správnou voľbou.

Stavebná činnosť - výstavba rodinných domov - výstavba garáží - základové dosky - zateplenie rodinných domov - poradenstvo v oblasti stavebníctva.

Stavebná spoločnosť: - predajne - interiéry nákupných centier - obchodné interiéry.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia - bytová a nebytová výstavba - odvlhčovanie stavieb

Inžinierska a projektová činnosť - projektovej dokumentácie - zabezpečenie potrebných povolení až po kolaudácii. Vykonávanie stavieb - výstavba obchodných centier, výťahov a eskalátorov. Správa a údržba obchodných centier.

Stavebná činnosť: - pozemné stavby - rodinné domy - haly - komerčná výstavba Stolárstvo: - nábytok na mieru - kuchyňa

Generálny dodávateľ stavieb s využitím moderných technológií. Spoločnosť je zameraná na dodávky od projektu, cez realizáciu, na kolaudáciu a následne na záručný a pozáručný servis postavených objektov.

Stavebná činnosť, výstavba: - rodinné domy - bytové domy - nebytová výstavba - historické objekty - rekonštrukcia

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie Projektová činnosť vo výstavbe

Poradenská, kompletná inžinierska a investorská činnosť v stavebníctve: - projektovanie stavieb - dodávky stavieb na kľúč - rekonštrukcia a modernizácia - demolácia a sanácia objektov.

Návrh, realizácia, výstavba: - nosné oceľové konštrukcie - opláštenie stavieb.

Činnosť: - výstavba a prenájom komerčných priestorov vhodných na skladovanie, ľahkú výrobu a sprievodné kancelárske aktivity.

Stavebná činnosť, výstavba: - nebytová výstavba - stavby občianskej vybavenosti - priemyselné stavby - inžinierske siete, komunikácia - zemné práce - hrubé stavby rodinných domov - základové dosky, zateplenie fasád - terénne a pozemkové úpravy

Stavebná činnosť, výstavba: - inžinierske siete - komunikácia - rekultivácia vodných plôch a tokov - bytová, nebytová - zemné práce - zakladanie stavieb

Služby: - stavebná činnosť - strojárstvo - odpadové hospodárstvo Pobočka Jaroslava Průchy 1915 Most, 43401 Tel. +420774718840

Služby: - diagnostika stavieb - vydávanie preukazu energetickej náročnosti aj energetických štítkov budov - energetické posudky