Nebytová výstavba zahŕňa stavbu objektov a budov, ktoré nie sú určené na bývanie. Ide najmä o obchody, verejné budovy, obchodné centrá, montované objekty, nemocnice, školy a kancelárske budovy. Stavby realizované odborníkmi sú vždy tou správnou voľbou.

Sme stavebná firma s dlhoročnými skúsenosťami v projektovaní a realizácii rodinných domov aj občianskych stavieb na kľúč. Stavebnej činnosti sa venujeme od roku 2000. Ku každej zákazke pristupujeme individuálne a pri realizácii operatívne reagujeme na požiadavky investora tak, že výsledok ich vnímam ako komplexný prístup a starostlivosť o ...

Stavebná firma. Kompletná realizácia stavieb. Demolácia. Zemné práce. Stavebná mechanizácia, doprava. Strojné vybavenie: -UNC 752, UNC 903 -CAT 302.5 C.

Stavebniny. Veľkoobchodný predaj stavebného materiálu. Možnosť využitia autodopravy. Stavebná firma. Stavebníctvo: -stavebné práce, rekonštrukcie a opravy -výstavba, stavba rodinné domy a objekty všetkých druhov -zakladanie stavieb.

Služby: - projektová, inžinierska činnosť - geodetické práce - komplexné služby pri výstavbe - oznámenie pred začatím výstavby.

Stavebná firma, spracovanie dreva.

Stavebná firma. Práca: -komplexné stavebné. Služby: -inžinierska činnosť v investičnej výstabe -projekcia, projektovanie -architektonické. Sídlo: -Staré Mesto 68603, Trávnik 2106

Stavebná činnosť: -novostavby, hrubé stavby, rekonštrukcie, stavebné úpravy a opravy rodinných domov, bytov, priemyselných stavieb

Stavebná firma, stavebné práce. Výstavba a prestavba rodinných domov a ďalších budov - realizácia hrubých stavieb - vnútorné stavebné práce - vonkajšie stavebné práce - fasádne práce.