V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Inžinierske služby v oblasti staviteľstva. Stavebná firma. Výstavba, realizácia, rekonštrukcia: - inžinierske stavby.

Chcete stavať a hľadáte spoľahlivého a skúseného partnera? Ste majiteľom hotela alebo historickej budovy a potrebujete rekonštruovať? Stavebná firma KRAK-CHEM Sp. z o.o. bola založená roku 2003 skupinou špičkových odborníkov a inžinierov s mnohoročnou praxou. Zaoberáme sa projektovaním, výstavbou a rekonštrukciami pozemných a inžinierskych ...

Výstavba, realizácia: - novostavby rodinných domov, zruby - pozemná komunikácia - asfaltové, betónové, dláždené. Rekonštrukcia: - byty, bytové jadrá - zatepľovanie menších komerčných objektov a bytových domov. Práca: - zemné a výkopové práce - nešpecifikované práce vykonávané podľa dohody stavebnej mechanizáciou - ...

Rekonštrukcia panelových domov. Revitalizácia, zateplenie obvodových plášťov budovy - rodinné aj panelové domy.

Upratovanie budov, kancelárií i bytov. Realizácia, výstavba: - obytné domy - priemyselné objekty. Rekonštrukcia, prestavby. Stavebné práce.

Projektová činnosť v stavebníctve: - stavebné projekty rodinných domov - projekty aj realizácia preložky sietí O2. Služby: - meranie radónu - výmena okien, okná. Zatepľovanie fasády.

Projektová činnosť v stavebníctve. vykurovania a plynu Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe Stavebná firma. Realizácia, rekonštrukcia, demolácia: - stavby.

Stavby: -vodohospodárske -vodné elektrárne -oporné múry -injektážne práce -jadzové telesá -ekologické stavby -kanalizácia -vodné nádrže -drobné pozemné stavby.