V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Výstavba, montáž: - športové zariadenia - športové drevené a polyuretánové podlahy a obklady stien - športové vybavenie, náradie a zariadenie - vonkajšie športové povrchy - vybavenie vonkajších športovísk - posilňovne a fitness centrá - ozvučenie telocviční.

Stavebná firma, výstavba: - novostavby - občianske stavby - priemyselné budovy - rekonštrukcia, modernizácia - oceľové konštrukcie, haly. Prenájom, požičovňa: - stavebné stroje.

služby: - zemné práce - kanalizácia - doprava - demolácie - výstavba ciest opravy: - drenáže - spevnené plochy - údržba tokov - čistenie potokov - čistenie priekop - rekultivácia - vodovody

Stavebná firma. Výstavba: - rodinné domy na kľúč - inžinierske siete - občianske stavby. Stavebné projekcia - typizované rodinné domčeky sídlo: - Čeladná 562

Stavebné práce: - zatepľovanie budov, domov - rekonštrukcia domov, bytov, kúpeľní - výstavba rodinných domov.

Zaistíme kompletnú rekonštrukciu bytu a bytového jadra. Vykonávame murárske a obkladačské práce, elektroinštalácie, vodoinštalatérske práce. Pôsobíme na Ostravsku, Frýdecko-Místecku a Karvinej.

Firma TEON STAV s.r.o. so sídlom vo Frýdlante nad Ostravicí v okrese Frýdek - Místek sa zaoberá všetkými zemnými, výkopovými a demolačnými prácami. Zaoberáme sa tiež realizáciou vodohospodárskych stavieb a súčasťou našej činnosti je aj realizácia a podieľanie sa na projektoch týkajúcich sa zadržiavania vody v krajine.

Práca: -demolácia -zemné práce -recyklácia -výškové práce -mobilné žeriavy Stavba, výstavba: -prevádzkové objekty -technologické celky -komunikácia -inžinierske siete Služby: -vnútroštátna a medzinárodná nákladná autodoprava