V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Firma Petr Uviazol sa zameriava na realizáciu záhradných kúpacích jazierok a záhradných drevostavieb ako sú altány, pergoly či opaľovacie móla. Zabezpečíme kompletnú realizáciu záhrady podľa Vašich predstáv. Zákazky realizujeme prevažne v okresoch Prostějov, Olomouc a Přerov, ale sme schopní pracovať aj v rámci celej Slovenskej ...

Firma Martin Olivík vykonáva všetky stavebné práce. Medzi naše činnosti patrí výstavba rodinných domov, rekonštrukcie budov, zatepľovanie fasád, votavů aj pokládka zámkovej dlažby. Sídlime v obci grafický, okres Přerov. Stavebná firma, vykonávame: - murárske práce - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov, domov, bytov, ...

-Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Překladatelská a tlmočnícka činnosť -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky ...

Tesárske práce: - krovy - šalovania schodísk - pergoly - drevostavby. Pokrývačské práce.

Stavebná činnosť: - stavba rodinných domov - rekonštrukcie bytových jadier - vnútorné a vonkajšie omietky (hrubé, štukové, šľachtené, sanačné) - rekonštrukcia budov - opravy balkónov a komínov - kladenie zámkových a plošných dlažieb - fasády - obkladačské a sadrokartonárske práce - zatepľovanie fasád polystyrénom aj minerálnou vatou - ...

činnosť: - murár, murárstvo - rekonštrukcia - rekonštrukcie bytových jadier - sadrokartonárske práce - obklady, dlažby

Komplexná dodávka: - novostavby - stavby rodinných domov na kľúč. rekonštrukcia: - bytové, nebytové - interiéry.

Výroba, oprava, repasovanie: -cerpadlo a miešadla na kaly. montáže: -Technológia na čerpanie a uskladnenie bravčové a hovädzie hnojovice. Výstavba: -železobetonové záchytky -fotovoltaické elektrárne.

Stavebná firma: -pozemní stavby na kľúč -novostavby i rekonštrukcie stavieb bytových, priemyselných, poľnohospodárskych objektov atď. Stavebné projekcie. Kontajnerová doprava MAN. Zelená úsporám.

Stavebné práce: - rodinné domy vrátane inžinierskych sietí - stavby na kľúč - inžinierske siete - fasády - rodinné domy na kľúč - rekonštrukcia objektov - zateplenie objektov.

Sme firma z Európskej únie. Kompletne zabezpečujeme: - generálna dodávka - priemyselné objekty, výrobné, skladovacie a úžitkové oceľové haly, oceľové konštrukcie, opláštené montované haly, areály a hangáre - návrh, výroba a realizácia montovaných stavieb - dodávka a montáž - oceľové konštrukcie a opláštenie pre občianske a priemyselné ...

Firma Prumhor s.r.o. Vám upraví Váš interiér či exteriér. Zaoberáme sa stavebnými a natieračskými prácami, zatepľovaním fasád a tiež predajom farieb a lakov nielen v Šumperku, ale aj v Košiciach. Zameriavame sa na tieto služby: - stavebná činnosť (rekonštrukcia, výstavba) - revitalizácia bytových a nebytových domov - revitalizácia panelových ...

Stavebná činnosť: - výkopové práce - opravy pozemných komunikácií - demolačné práce. Požičovňa, predaj: - stavebné stroje. doprava: - nákladné.

Stolárstva. Výroba - kuchynské linky - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - dvere - postele - pergoly, altány.

Stavby, stavebná činnosť: - realizácie stavieb - rekonštrukcia objektov - bytová výstavba - priemyselné stavby. Pobočka Praha: - adresa: Na Vypichu 1214/12, 162 00 Praha 6 - Břevnov - tel. 602 544 402. Pobočka Ostrava: - adresa: Stanislavského 356, 721 00 Ostrava-Svinov - tel. 596 967 983.

Stavebná firma: - výstavba rodinných a bytových domov, rekonštrukcie, výkopové a zemné práce - autopožičovňa - realitná kancelária

Príprava, riadenie a dodávka: - priemyselné stavby a technológie. služby: - projektová príprava - technické poradenstvo - ekonomické rozbory - projektová optimalizácia - technický dozor - dodávky stavieb.

Služby pre Vaše bývanie: -rekonstrukce interiérov -financování.

Výstavba a rekonštrukcia RD na kľúč aj čiastkové práce. Rekonštrukcia bytových jadier. Poradenstvo v oblasti stavebníctva.

Výroba: -mobilné pórobetónové stavby PRAKTIK -plynové stanice CNG -pórobetonové stavby pre plynárenstvo. Kovovýroba, zámočnícke práce, umelecké kováčstvo. Autodoprava IVECO valník bez plachty.

Drevostavby Michlovský. Tesárstvo. - drevostavby, nízkoenergetické rodinné domy - záhradné domčeky, pergoly, altány - votavů, vikiere - vonkajšie terasy - brány, ploty - drevené obloženie.

Stavebná činnosť: - základové dosky - výstavba rodinných domov - zatepľovanie rodinných domov - strojné omietky - votavů - rekonštrukcia bytov - obklady, dlažby. prenájom: - rúrkové lešenie.

práca: - rekonštrukcia interiérov - inštalatérske - kúrenárske.

činnosť: - realitná a stavebná spoločnosť - stavby na kľúč - rekonštrukcia

Stavebná firma JPS Zabezpečovanie stavebných, zemných a výkopových prác. Pokládky dlažieb, stavby na kľúč vrátane rozpočtových dokumentáciou. Internetové pripojenie Jesenicko.