V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Práca, realizácia - tesárske - krovy - altány, pergoly.

Činnosť: - výstavba športových areálov, vrátane dodávky všetkých potrebných komponentov a technológií.

Výstavba, realizácia: - montované domy E-shop: - jachtárske vybavenie

Činnosť: - investície a projekty v oblasti nehnuteľností a činností spojených s ich prípravou, realizáciou a následnou prevádzkou.

Stavebná firma Stavby HELLER sa zameriava na výstavbu rodinných domov, rekonštrukcie budov a to aj historických, podkrovné vstavby, prestavby kúpeľní, bytových jadier a množstvo ďalších stavebných prác. Sídlime v obci Slabce, okres Rakovník. Zákazky realizujeme predovšetkým v západnej časti Stredočeského kraja av oblasti Praha – západ. Stavebná ...

Stavebná firma, práca: - základové dosky - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia bytových jadier - murárske práce - obklady, dlažba - plávajúce podlahy - sadrokartóny - stavba murovaných plotov - zámková dlažba - montáž strešných okien.

Služby: - developerská činnosť Výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba

Stavebné práce: - zatepľovanie domov - zemné práce - pokládka zámkovej dlažby - rekonštrukcia bytových jadier - vodoinštalatérske, kúrenárske, plynárske práce.

Výstavba: - drevené domy, zruby, chata - krovy - detské ihriská

Služby v oblasti výrubu a ošetrovania stromov, parkových a záhradných úprav pre Vás zaistí firma Vladimír Bodlák. Vykonávame zdravotné aj bezpečnostné rezy, výrub stromov, prerezy a kompletné ošetrovanie stromov. Ďalej sa tiež zameriavame na stolárske práce, výrobu altánkov, pergol či terás. Naša firma sídli na adrese Na Vošverku 85, Čelákovice - ...

Stavebná činnosť: - rodinné domy - komerčné priestory - rekonštrukcia - zatepľovanie fasád - murárske práce - maliarske práce - stolárske a podlahárske práce - dekoratérske práce...a ďalšie.

Výroba, predaj, e-shop: - oplotenie - prístrešky pre autá - regály - súčiastky pre pletivové ploty

Výstavba, realizácia: - drevostavby rodinných domov, stavebný systém Europanel.

Spoločnosť je držiteľom certifikátu systému manažérstva kvality STN* EN** ISO* 9001:2001. Stavby, stavebné práce: -občianske stavby -bytové stavby -priemyselné stavby -inžinierske siete, vodovody, kanalizácia -fasády, zatepľovacie systémy -zemné práce -žeriavnícke práce -žeriavy AD20, AD28 -drobná zámočnícka stavebná ...

Stavebné práce František Kadlec Ponuka kompletných rekonštrukcií a prestavieb, všetkých murárskych, obkladačských, sadrokartonárskych, maliarskych a lakovníckych prác.

Nábytok na mieru. Kuchyňa, vstavané skrine. Novostavby rodinných domov. Rekonštrukcia domov a bytov.

Spoločnosť Nesprekol s.r.o. pôsobí v oblasti kovovýroby, najmä v odbore výroby zdvíhacej techniky. Ďalej vykonávame kovoobrábanie a povrchovú úpravu kovov tryskaním. Realizujeme aj stavebné a zemné práce. Zameriavame sa na výrobu žeriavových dráh, mostových a portálových žeriavov vrátane montáží, revízií a servisu. Do výrobného programu našej ...

Zámočníctvo, zámočnícke práce. Tvárnenie plechov - ohraňovanie. Obrábanie kovov, kovoobrábanie. Kovovýroba, Výroba: - oceľové konštrukcie - zásobníky - vozíky - vráta - schodisko, schody. Montované stavby, drevostavby, domy. Pálenie výpalkov.

VYKONÁVAME: kompletné stavebné a murárske práce, zakladanie stavieb, búracie práce, hrubé stavby, dokončovacie práce, rekonštrukcie, sadrokartonárske práce, fasádne a zatepľovacie systémy, montáž okien vrátane strešných, montáž dverí, obložkové zárubne, pokládka zámkovej dlažby, stavba komínových systémov, ploty z betónových tvaroviek atď.

Prípravné práce pre stavby Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Realitná činnosť Zateplenie fasád Projektová činnosť Zakladanie stavieb Výstavba a rekonštrukcia - budovy - domy - byty