V oblasti stavebníctva môžete využiť činnosti, ako sú zemné a výkopové práce, výstavba kanalizácií, inžinierskych sietí, rodinných domov, vodohospodárskych, komerčných a priemyselných objektov, sanácia zemín alebo aj realizácia dopravnej infraštruktúry.

Výstavba: - vodohospodárske stavby - inžinierske siete

Práca, projekcia: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - rekonštrukcia kúpeľní Predaj: - vodoinštalačný materiál - kúrenársky materiál

Stavebná a projektová činnosť - realizácia stavieb - novostavby - projektová a inžinierska príprava stavieb - koordinátor BOZP na stavbách - montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení.

Vykonávame: - stavby rodinných domov na kľúč - rekonštrukcia a zetepľovanie domov a bytov - rekonštrukcia, renovácia byt. jadier a kúpeľní.

Stavebná spoločnosť: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia budov - podkrovné vstavby

Práca: -rekonštrukcia interiérov -múrnictvo -vodoinštalačný -kúrenárske -plynárske -elektroinštalácia -podlahárske -obklady a dlažby.

Stavebná firma: - výstavba rodinných domov - zatepľovanie budov - rekonštrukcia bytových jadier - sadrokaronárske práce - liate anhydritové podlahy

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Poskytovanie technických služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Poskytovanie ...

Vykonávanie pozemných stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Bytová výstavba Technický dozor. Zemné práce. Projektová činnosť: -novostavby -rekonštrukcia -prístavby.

Vodoinštalatérske, kúrenárske práce Inštalácia a servis: - kotly ATMOS, BENEKOV Rekonštrukcia: - kúpeľne Kanalizácia

Murárstvo-stavba RD na kľúč, obkladačské práce, zatepľovanie fasád

Stavba, výstavba, rekonštrukcia: -rodinné domy na kľúč -bytové domy -školy -obchodné centrá -administratívne budovy

Stavba, výstavba: -nízkoenergetické rodinné domy zo systému Ekopanel Služby: -projektová činnosť Práca: -montáž priečok, podhľadov a podkrovných vstavieb -kúrenárstvo -vodoinštalatérstvo -tesárstvo -pokrývačstvo, klampiarstvo -múrnictvo

Tesárstvo, inštalatérstvo, stavba, pokládka podlahovej krytiny. Rekonštrukcia na kľúč.

Výstavba bytových a nebytových budov - profesionálne, vedecké a technické činnosti.

Naša výroba kuchýň ponúka zákazkové kuchynské linky aj sektorový nábytok. Máme bohaté skúsenosti s rekonštrukciami kúpeľní, bytových interiérov a stavebnými úpravami v domoch aj panelákových bytoch.

Chystáte sa stavať? Potrebujete projekt? Záleží Vám na kvalite? Stavebná spoločnosť ARTESO s.r.o. sa zaoberá vykonávaním pozemných a priemyselných stavieb, rodinných domov a bytových stavieb. Tiež sa zaoberáme inžinierskou a projektovou činnosťou vo výstavbe. Výsledky našej kvalitnej práce sú postavené na viac ako desaťročnej činnosti firmy a sú ...

Staviteľstvo: - nová bytová a nebytová výstavba - rekonštrukcia, zateplenie fasád.

Vykonávame: - stavba domov na kľúč - montáž sadrokartónov a plastových okien - zatepľovanie domov - pokládka podláh a zámkových dlažieb.

Výroba - detské drevené ihriská domčeky, šmykľavky, preliezky Predaj - detské drevené ihriská domčeky, šmykľavky, preliezky Výroba - detské drevené ihriská (domčeky, šmykľavky, preliezky, ...)

Naša spoločnosť sa zaoberá predajom stavebného materiálu, dlažieb, obkladov a kúpeľňového vybavenia. Tiež zaoberáme rekonštrukciou a prestavbou bytových jadier, bytov a kúpeľní.

Projektová činnosť vo výstavbe. Stavebná firma. Kompletné práce v stavebníctve. Realizácia, výstavba: - bytové stavby - rodinné domy, stavby na kľúč - komerčné objekty - priemyselné stavby. Rekonštrukcia, stavebné úpravy.

Stavebná firma. Výstavba, modernizácia, rekonštrukcia: - rodinné domy - bytové stavby - prevádzkové objekty - priemyselné budovy - komerčné objekty. Regenerácia panelových domov. Prípravné a dokončovacie stavebné práce. Murárske práce, murárstvo: - fasádne práce, zateplenie fasády domu - nové vonkajšie omietky, alebo opravy ...

Stavebná firma. Stavebné práce.na kľúč. Murárske práce, murárstvo. Remeselnícke práce. - inštalatérske - obkladačské - pokládka obkladov a dlažieb.