Dajte staršiemu bytu nádych novoty pomocou rekonštrukcie či revitalizácie. Odborníci môžu v rámci úprav vykonať demontáž starého vybavenia, rekonštrukciu bytového jadra, výmeny okien a dverí, výmenu elektro rozvodov, maľbu stien aj pokládku podláh.

Mykhaylo Drahuskyy sa zaoberá stavebnou činnosťou. Ponúkam stavebné práce, sadrokartonárske práce, rekonštrukcie bytov a kúpeľní. Činnosť: - stavebné práce - sadrokartonárske práce - rekonštrukcia bytov - rekonštrukcia kúpeľní. Sídlím na adrese Makovského 1339/16, Praha 6 - Repy.

Firma EUROAKTÍV PRAHA s.r.o. so sídlom v Prahe sa zaoberá všetkou činnosťou v oblasti stavebníctva. Zameriavame sa predovšetkým na stavby na kľúč a rekonštrukcie vrátane všetkých pridružených činností. Pôsobíme predovšetkým v Prahe a okolí do cca. 30 km.

Stavebné práce: - výstavba rodinných domov - rekonštrukcia domov, bytov - zatepľovanie fasád domov

Svetelné reklamy Vašu reklamu navrhneme, vyrobíme a namontujeme. Pri výrobe väčších sérií ponúkame bezkonkurenčné ceny. Rámy reklám sú z hliníka.

Vykonávanie murárskych a štukatérskych prác. Rekonštrukcia bytov, objektov a fasád. Predaj drevnej hmoty.

Stavebná spoločnosť - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - elektroinštalačná práca - obkladačské práce - zemné práce.

Firma zabezpečuje všetky elektroinštalačné a elektromontážne práce v Prahe a okolí.

Sme komunikačnou agentúrou, ktorá ponúka marketingový full servis malým aj veľkým firmám na našom aj zahraničnom trhu.