Rekonštrukcia kúpeľní sa často vykonáva v rámci rekonštrukcie bytového jadra. Bude zabezpečená výmena dlaždíc, výmena umývadla, vane aj sprchy, výmena elektroinštalácie aj vodoinštalácie, maliarske aj obkladačské práce. Súčasťou je aj finálna upratovanie.

Vykonávame všetky montáže, opravy a rekonštrukcie v odbore VODO-TOPO-PLYN. Plynárske, kúrenárske a vodoinštalačné práce. Montáž krbov a kachlí, kotlov a vykurovacích telies. Rekonštrukcia kúpeľní, montáž sprchových kútov a zásten.

Rekonštrukcia a stavby rodinných domov vrátane kúpeľní. Vykonávame murárske práce, pokladanie obkladov a dlažieb či montáže sadrokartónu

Stavebná spoločnosť: -rekonštrukcia kúpeľne -kvalitné prevedenie so zárukou -vymeranie, konzultácie a cenový rozpočet zadarmo -celkovú rekonštrukciu bytov a domov (dom*, domy) -rezanie panelov -obklady, dlažby -maliarske práce - interiéry -štrukturálne omietky -zatepľovanie fasád -pokládka zámkovej dlažby a pod

Ponúkame murárske, obkladačské práce, rekonštrukcie domov a bytových jadier, zatepľovanie budov a montáže sadrokartónov.

Murárstvo. Realizácia kúpeľní vrátane zaistenia ostatných remesiel na kľúč Rekonštrukcia bytov a rodinných domov Sanácia balkónov, stavby krbov, obklady bazénov.

Stavebná a projekčná firma: -projekty RD -výstavba RD -renovácia bytových jadier, bytové jadrá -rekonštrukcia -demolácia -inžinierska činnosť vo výstavbe -stavebný dozor -stavebné povolenie.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie. Zatepľovanie fasád, renovácia bytových jadier.