Rekonštrukcia kúpeľní sa často vykonáva v rámci rekonštrukcie bytového jadra. Bude zabezpečená výmena dlaždíc, výmena umývadla, vane aj sprchy, výmena elektroinštalácie aj vodoinštalácie, maliarske aj obkladačské práce. Súčasťou je aj finálna upratovanie.

Stavebné práce: - obkladačské práce - kúpeľne a bytové jadrá na kľúč - stavebná príprava pre bazény.

Stavebná činnosť: - stavebné práce na kľúč - komplexné stavebné a murárske práce - zateplenie fasád rodinných a bytových domov - rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní - rekonštrukcia - čistenie a regenerácia fasád - obklady, dlažby

Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - vodoinštalácia - kúrenárske práce

Činnosť: - rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier - dodávka a montáž dekoračných obkladových panelov ABITIBI

Murárstvo - rekonštrukcia kúpeľní - elektroinštalačná práca - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Naša firma sa po dlhoročných skúsenostiach zameriava na rekonštrukcie bytových jadier, inštalatérske práce a kúpeľne na kľúč. Naše služby realizujeme nielen v Olomouckom kraji, ale taktiež na Slovensku. Neváhajte a obráťte sa na našich odborníkov, ktorí Vám vždy radi poradia. Služby, stavebné a murárske práce: - kompletná realizácia a ...

Zatepľovanie - fasády Obkladačské práce - zámkové dlažby Stavba a rekonštrukcia - rodinné domy Murárske práce - základové dosky - bytové jadrá

Práca: - obkladačské a murárske. Realizácia: - kúpeľne na kľúč - prestavba bytových jadier.

Stavebné zámočníctvo - schodisko, brány, vráta, ploty, mreže, zábradlia, markízy, prítrešky, altány Stavebníctvo - zatepľovanie, fasády, rekonštrukcia bytových jadier, stavba objektov.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytového jadra, bytov, kúpeľne - zateplenie fasád - pokládka dlažieb a obkladov - murárske práce - výstavba rodinných domov na kľúč.

Stavby a rekonštrukcia Rekonštrukcia bytových jadier a interiérov. Práca: - murárske - sadrokartonárske - obkladačské - maliarske - podkládka plávajúcich podláh - zatepľovanie.

Práca: - obkladačské práce - pokladanie dlažby - obkladanie stien - rekonštrukcia kúpeľní, terás - obmurovka vaní a závesných WC - murárske práce - hydroizolácia.

Služby: - výroba kuchýň a nábytku na mieru - rekonštrukcia kúpeľní - maliarstvom, natieračstvom

Práca: - murárske práce - obkladačské práce - inštalatérske práce - rekonštrukcia bytových jadier na kľúč.

Stavebná a realitná spoločnosť. Stavebná činnosť: - výstavba a rekonštrukcia rodinných domov - rekonštrukcia bytových jadier - výkopové práce, úprava zeminy - podbitie podhľadov - zateplenie domov - obkladačské práce - murárske práce - sadrokartonárske práce.