Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Výroba, predaj, montáž - plastové okná a dvere - hliníkové okná a dvere - garážové vráta - automatické dvere - balkóny, lodžie - zimné záhrady. Inštalácia - vodo, topo, plyn. Stavebné práce. Rekonštrukcia stavieb. Revitalizácie budov. Zateplenie budov, fasády.

Spoločnosť HZ ELEKTRO s.r.o. sa zaoberá dodávkou a montážou elektroinštalácie pre bytovú a priemyselnú výstavbu, rodinné domy a bytové jednotky. Vykonávame silnoprúdové a slaboprúdové rozvody, bleskozvody, DT/videotelefón, prípojky pre RD v Uherskom Hradišti a okolí. Služby: - silnoprúdové rozvody - slaboprúdové rozvody - opravy, revízia ...

Opravy, repase, revízie, výkup, predaj: - transformátory. práca: - zváranie elektrovodných materiálov. Skúšky pracovných a ochranných pomôcok: - dielektrické rukavice - skúšačky VN - vypínacie tyče - záchranné háky - elektrická pevnosť izolovaných plošín.

Hodinový manžel. Elektroinštalácia. Záhradné práce. Domáce práce. Murárske a maliarske práce.

Spoločnosť DAS spol. s r.o. pôsobí už od roku 1993 na trhu ako dodávateľ transportnej a manipulačnej techniky a taktiež sa zameriava na zámočnícku výrobu, výrobu el. rozvádzačov a elektromontáže. Projekcia, výroba, dodávka, veľkoobchod, oprava, servis: - transportná a manipulačná technika - dopravníky, transportné vozíky - technika pre ...

služby: - elektromontáže - montáže slaboprúdových systémov - opravy, revízie - montáže hromozvodov - spracovanie kompletnej projektovej dokumentácie - školenie

ZorroMont s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie a inštaláciu kamerových, požiarnych, dochádzkových a zabezpečovacích systémov.

Špecializácia na komplexné riešenie systémov nepretržitého napájania, komplexné riešenie elektroinštalácií nízkeho napätia a systémov merania a reguláciou. Činnosti sú vykonávané komplexne: -návrh systému, vypracovanie projektovej dokumentácie, revízie, záručný i pozáručný servis, atď.

E-shop - hračky - dekorácia - darčekové predmety.