Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

King Energy s.r.o. sa zameriava na úsporu energií, zlučovanie odberných miest a na revízie.

Spoločnosť Elgom s.r.o so sídlom v Brne sa už viac ako 18 rokov zaoberá elektromontážami a bytovými revíziami a tiež priemyselnými elektrorozvodmi a montážou bleskozvodov. Súčasne sa tiež zaoberáme opravami elektrických zariadení a výrobou plastových rozvádzačov. Disponuje kvalifikovanými elektrikármi, ktorí vám ochotne poradia pri riešení vašej ...

Ondřej Kolbaba sa zameriava na elektroinštalačné a elektromontážne práce a revízie.

ELFOSY s.r.o. sa zameriava na elektromontáže, bleskozvody, zabezpečovacie a kamerové systémy, televízne rozvody, revízie a mnoho ďalšieho.

BRYKA s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, LED osvetlenie, kamerové systémy, alarmy a riadiace systémy pre múdru domácnosť.

SUMTECH s.r.o. sa zameriava na elektroinštalácie, osvetlenie, rozvody, meranie a regulácia a opravy a revízie elektrických zariadení.

Firma Jaroslav Zvedelík so sídlom v Hodoníne sa zaoberá predajom produktov v oblasti vykurovania a úspor energií. Ponúkame aj montáž a servis, vr. poradenstvo. Naša firma ponúka aj poradenstvo, predaj, montáž a servis solárnych systémov: - solárne systémy na ohrev teplej úžitkovej vody (TÚV) - solárne systémy na ohrev TÚV a ohrev bazénovej ...

Stavebná firma, ktorá zaisťuje výstavbu, projekciu, prípravu a administratívu pozemných stavieb. Vykonáva stavbu RD na kľúč, murárske a stavebné práce. Postará sa o elektroinštalácie, sadrokartóny, hydroizolácie, obklady a dlažby, inštalatérske práce.

Energetické služby IBA s.r.o. sa zameriava na revízie elektrických zariadení, konzultácie, kontroly, pripojenia, elektromontáže a na programovanie priemyselných počítačov.

Firma RENOVOB - Vladimír Jelínek so sídlom v Ochozi pri Brne v okrese Brno - vidiek sa zaoberá kovoobrábaním a všetkými opravami a renováciou jednoúčelových strojov. Spracovávame nerez a oceľ. Súčasne ponúkame aj elektroinštalačné práce.

Protipožiarne a zabezpečovacie systémy. Revízia: -silnoproudých rozvodov -slaboproudých rozvodov -elektrospotřebičů -kontrola prevádzkyschopnosti zariadení EZS a EPS -zhotovení projektovej dokumentácie slaboprúdových a silnoprúdových rozvodov.

realizácia: - kompletná rekonštrukcia bytových domov - zateplenie fasád - výmena okien a dverí - montáž a demontáž balkónov a lodžií - oprava podláh balkónov - zasklievanie lodžií - rekonštrukcia rozvodov a elektroinštalácie.

Profesionálne-technologické stavby. služby: -stavby domov na kľúč -opravy a starostlivosť o pamiatkovej fasády -zateplení -obklady, dlažby, konštrukcia zo sadrokartónu -vodoinstalace, elektroinštalácie -klempířské, sklenárske, zámočnícke, kúrenárske práce -plynoinstalace.

Spoločnosť efape s.r.o.se zameriava na elektromontážne práce a projekčnú činnosť, poradenstvo, kalkulácie, projekty, montáž systémov a revízie.

Revízny technik, revízia: -elektrické zariadenia -elektrické inštalácie -hromozvody. Elektrické inštalácie - návrh, realizácia.

Elektroinštalácie, montáž, oprava: -rodinné domy, byty, kancelárie, priemyselné objekty -hromosvody -domáce telefóny -zvonky -rozvody pre televízne antény.

Dodávka: - projektová dokumentácia vrátane inžinierskej činnosti rozšírenia a stavebných úprav káblových aj vonkajších sietí NN do 1kV a VN do 35kV.

Montáže: -technologické zariadenia -hliníkové konštrukcie -fasádne systémy všetkých typov -oceľové konštrukcie -ČOV -vežové vodojemy -uskladňovacie a vyhnívacie nádrže -technológie pre kalové a plynové hospodárstva ČOV -plynojemy -reaktory -vápenné pece a odsírenie teplární.

Firma je držiteľom certifikátu akosti ISO 9001:2000 Stavebníctvo, stavebná činnosť: -pozemné a bytové stavby -novostavby, rekonštrukcia, adaptácia -výstavba rodinných domov na kľúč -pôdne vstavby -rekonštrukcia bytových jadier, kúpeľní -pokládka všetkých druhov podláh (PVC, drevo, lamino, parkety, plávajúca podlaha) -sadrokartónové ...

Služby, práce: - elektroinštalácia - vodoinštalácia - kúrenárske - murár, murárske

Práca vysokozdvižnou plošinou. Montáž - elektrické zariadenia - bleskozvody - elektrické zariadenia. Demolačné práce. Výkopové práce.

Predaj a montáž tepelných čerpadiel, solárnych elektrární, vykurovania, vodoinštalácie, elektroinštalácie.

Vykonávame opravy porúch po meste Brne, jeho okolí a celej južnej Morave. Servis 24h denne, 7dní v týždni po celý kalendárny rok. Ďalšou našou činnosťou sú rekonštrukcia elektrických rozvodov, realizácia nových rozvodov v bytových jednotkách, rodinných domoch, bytových domoch, kancelárskych budovách, hoteloch, väčších nákupných centrách, ...