Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Činnosť: - elektroinštalácia - revízia - projekcia elektroinštalácií - projektovanie fotovoltaických elektrární, zariadení - Facility management (správa a údržba budov) - fotovoltaika - inteligentné budovy

Chlapi v akcii - Hodinový manžel. Práca: - drobné aj väčšie remeselné práce, stavebné a údržbové - v domácnosti, kancelárii, či vo firme - autodoprava, sťahovanie.

Studniar, studnárske práce: -studne kopané, vŕtané, razené -čistenie, hĺbenie, regenerácia studní. Montáž, dodávka, revízia: -čerpadlá ponorné aj kalové -domáce vodárne -rozvody vodoinštalácií v RD -rozvody el. inštaláciou v RD -rekonštrukcia bytových jadier.

Elektroinštalačné práce. Verejné osvetlenie.

Elektromontáže: - inštalácia - opravy - domy, byty, administratíva a priemysel. Montáž, údržba, servis a revízia: - bleskozvody v objektoch triedy A - vyhradené elektrické zariadenia do 1000V v objektoch triedy A. Poskytovanie technických služieb na ochranu majetku a osôb - zabezpečovacie systémy (alarmy) Montáž rekuperačnej ...

Opravy: - spotrebiče - domové, bytové a priemyselné elektroinštalácie. Sadrokartóny: - montáž suchých stavieb - zateplenie budov. Tesárske práce Maliarske a natieračské práce

Realizácia - kúpeľne, bytové jadrá, kompletná aj čiastková rekonštrukcia bytov, domov a komerčných priestorov, podlahy na kľúč, inštalatérstvo, kúrenárske inštalácie, elektroinštalácie, obkladačské práce a rezanie betónu a panelov.

Elektrorevízia, revízia: - spotrebičov, ručného náradia, strojov - revízia bleskozvodov - elektroinštalácií, projektov, elektromontážou, elektromontážou vo výbušnom prostredí.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Projektovanie elektrických zariadení

Zabezpečovacie a kamerové systémy. Počítačové siete, zváranie a výstavba optických sietí.

Stavby: -plynové a olejové kotolne na kľúč -teplovodná a teplovodná odovzdávacia stanica -vonkajšie, vnútorné rozvody plynu -vodovody, teplovody, kanalizácia -pôdne a strešných nadstavby, stavba bytov, priemyselných stavieb -slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie -meracia a regulačná technika tepla, teplej vody, regulačných ...

Elektromontážne práce: - opravy a údržba zariadenia do 22 kV - montáže v prostredí SNV - rekonštrukcia v objektoch - revízna činnosť - montáž bleskozvodov - rozvádzače - práca montážnou plošinou - projekcia.

Predaj - elektromateriál Elektromontážne práce

Projektovanie, inštalácia, servis: - kamerové a zabezpečovacie systémy. Služby: - IT outsourcing - IT audit - správa serverov a počítačových sietí - zabezpečenie sietí - elektro revízie.

Elektroinštalačné práce. Montáže: - silnoprúdové elektroinštalácie - kamerové systémy - alarmy - TV a SAT sytémy. Revízia elektroinštalácie.

Služby: - elektroinštalačná práca - revízia objektov, spotrebičov, bleskozvodov - zabezpečovacie zariadenie - montáž - verejné osvetlenie - práca s montážnou plošinou.

Návrhy, projekty, realizácia a servis: - elektroinštalácia, zabezpečovacie zariadenia a kamerové systémy, domáca automatizácia a inteligentná elektroinštalácia.

Murárstvo - rekonštrukcia kúpeľní - elektroinštalačná práca - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Vykonávame : -údržby nehnuteľností pre majiteľov nehnuteľností, bytové družstvá -maliarske, natieračské práce - upratovacie práce. Zaisťujeme : - elektroinštalácia údržba, opravy, nové rozvody, stavebných robotníkov, pomocné -stavebné práce -oklepy omietok -kosenie drážok, výkopy, ... Všetko za bezkonkurenčné ceny, rýchlo a kvalitne.

Naša firma sa po dlhoročných skúsenostiach zameriava na rekonštrukcie bytových jadier, inštalatérske práce a kúpeľne na kľúč. Naše služby realizujeme nielen v Olomouckom kraji, ale taktiež na Slovensku. Neváhajte a obráťte sa na našich odborníkov, ktorí Vám vždy radi poradia. Služby, stavebné a murárske práce: - kompletná realizácia a ...

Elektromontážna a elektroinštalačná firma. Vykonáva: -elektroinštalácia v objektoch občianskej výstavby vrátane dodávky projektovej dokumentácia, revízia -priemyselné elektroinštalácie do 1000V v objektoch triedy A a B vrátane dodávky projektovej dokumentácie a revízia -opravy a rekonštrukcie elektroinštalácií do 1000V ...

Projekcia, montáž, revízia: - elektrické zariadenia VN, NN aj v priestoroch s nebezpečenstvom výbuchu.

Energetické analýzy a poradenstvo. Meranie a regulácia elektriny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatných veličín. Riadenie 1/4 hodinového maxima, kompenzácia jalových prúdov. Externý energetik, energetické služby Elektroinštalácia, opravy a dodávky elektrozariadení. Inštalácia: - priemyselné stroje a zariadenia - kogerécia, ...

Revízia elektroinštalácií, strojov a zariadení do 1000V. Revízia - bleskozvody. Revízia - elektrické ručné náradie (vŕtačky, spájky, brúsky, ...) domáce spotrebiče chladničky, práčky, variče. Projece elektroinštalácií do 1000V.