Potrebujete namontovať elektroinštaláciu alebo realizovať pravidelnú elektro revíziu? Elektroinštalačné práce zahŕňajú zapojenie, kontrolu čiže revíziu, schválenie, prípadnú konzultáciu a následnú opravu. Zverte svoju elektrickú sieť profesionálom.

Elektroinštalácia v domoch, bytoch, priemyselných objektoch. Realizujeme drobné práce aj väčšie projekty.

Revízny technik elektro: E1A pre zariadenia bez obmedzenia napätia v priestoroch bez nebezpečenstva výbuchu a bleskozvody E1B pre zariadenia bez obmedzenia napätia v priestoroch s nebezpečenstvom výbuchu a bleskozvody Autorizovaný technik kategórie TT00 - Technologické zariadenia stavieb

Klima Zlín: -klimatizácia -tepelné čerpadlá -elektroinstalace -kamerové systémy -silnoprou, slaboprúd -centrálna vysávača.

Služby: - zariaďovanie pohrebov, partia, ponuka smútočných kvetinových väzieb - technické služby - záhradnícke práce, práce so strojmi, inštalatérske práce, elektro - predaj popolníc - správa bytov.

Vykonávame elektromontážne práce vo všetkých odboroch: - Silnoprúdové rozvody - prípojky, rozvody a preložky NN aj VN - Verejné osvetlenie - Slaboprúdové rozvody - CCTV, EKV, EZS, EPS, SK, STA - Jednotný čas - Silnoprúdové rozvody - prípojky, rozvody a preložky NN aj VN - Inteligentné domy.

Maloobchod, predaj: -náterové hmoty: -farby, laky -maliarske potreby, maľby -fasádne, interiérové nátery -MEFFERT (DÜFA), SADOLIN. Služby: -tónovanie farieb TIKKURILA na automatickom tónovacom stroji.

Práca: -elektromontáže. Projekcia, dodávka, montáž, servis, revízia, oprava: -vedenie vysokého a nízkeho napätia - vonkajšie aj káblové -verejné osvetlenie. Nákup, predaj: -materiál: -elektromateriál, -káble, -transformátory.

Projekcia, dodávka, montáž, servis, revízia, oprava: -vedenie vysokého a nízkeho napätia vonkajšie aj káblové VN 22 kV, NN -verejné osvetlenie -trafostanica Predaj: -transformátory 22 kV. Nákup, predaj: -elektromateriál: -silové káble nízkeho a vysokého napätia -betónové stožiare -káble -transformátory.

Projekcia, dodávka, montáž, servis, revízia, oprava: -vedenie vysokého a nízkeho napätia vonkajšie aj káblové VN 22 kV, NN -verejné osvetlenie -trafostanica Predaj: -transformátory 22 kV.

Projekcia, dodávka, montáž, servis, revízia, oprava: -vedenie vysokého a nízkeho napätia vonkajšie aj káblové VN 22 kV, NN -verejné osvetlenie -trafostanica Predaj: -transformátory 22 kV.

Stavebná firma. Kompletná výstavba na kľúč, novostavby. rekonštrukcia stavieb Zemné a búracie práce. Doprava stavebných materiálov. Práe. - vodo-topo - elektroinštalácia - tesárske - kamenárske, obkladačské práce Požičovňa stavebného náradia.

Firma Páleníček vykonáva zemné, výkopové práce, vodo topo plyn práce, inžinierske siete od projektu po realizácie. Tiež zaistí kompletné dodávky čerpadiel a vodární a studniarstve zabezpečuje studniarske práce vrátane hydrogeologické dokumentácie, stavebného projektu. Zameriavame sa na razené, vŕtané studne od A-Z, kopané studne. Vodu i ...

Elektroinštalácia. Alarmy, kamerové systémy. Inštalatérske a kúrenárske práce. Maliarske a natieračské práce.

Práca: -revízia, revízna -elektromontáže, elektroinštalácia -slaboprúd -silnoprúd -revízia: -elektrické zariadenia aj náradie -hromozvody -meracia a regulačná technika -montáže, inštalácia: -zabezpečovacia a monitorovacia technika -GPS -ozvučenie -NONSTOP servis pri haváriách.

Služby v oblasti slaboprúdu: - zabezpečenie budov a majetku. Elektroinštalácia pre váš dom. Inštalácia, montáže: - zabezpečovacie a kamerové systémy - prístupové systémy do budov - videotelefóny - PC a siete.

Elektromontáže - priemyselné elektroinštalácie rodinných domov, kancelárií. Dodávka, montáž, záručný a pozáručný servis vybavenia veľkokuchýň. Gastro vybavenie - RETIGO, RED FOX, RM GASTRO, ALBUMY HOŘOVICE, ROBOT COUPE. Predaj profesionálnej upratovacej chémie Autotech do gastro prevádzok.

Výroba, montáž podskupín pre automobilový priemysel: -tlakové omývače svetlometov osobných automobilov -držák uhlíkov pre malé elektromotory v automobiloch (pre strešné okná, el.zavírání okien, nastavovanie sedadiel -zadné plastové stierače pre osobné automobily -elektromontáže, elektromontážne práce -osazování dosiek ...

Kompletná rekonštrukcia: -bytové jadrá -byty a nebytové priestory. Práca: -murárske -obkladačské. Inštalácia: -elektro a vodoinštalácia.

Kompletné stavebné práce v lokalite Zlínský kraj Rekonštrukcia, prestavby a revitalizácie Stavby na kľúč -všetky stavebné práce -sádrokartony -Kúpeľňa na kľúč -domy na kľúč -elektroinstalace -zateplení, zatepľovanie domov -rekonstrukce -Práca bagrom -terénní páke

Spoločnosť ELMIS CZ, s.r.o. ponúka kompletné elektroinštalačné práce a dodávky silnoprúdu i slaboprúdu. Zameriavame sa na realizácie elektroinštalácií prevažne pre obchodné centrá, výrobné haly, bytové a rodinné domy. Poskytujeme tiež servisné práce v odbore elektro, záručný i pozáručný servis a zabezpečujeme aj revízia. Ďalej sa zaoberáme ...

Elektroinštalačné práce. Plynoinštalácia. Kúrenárske práce Vodoinštalácia.

Dodávka, montáž, inštalácia, oprava: - detekcia a hasenie GreCon - požiarna signalizácia - slaboprúdové a silnoprúdové elektroinštalácie. Pre výrobné a priemyselné podniky.

Výroba, inštalácia, opravy: -elektrických strojov a prístrojov -elektronických a telekomunikačných zariadení. Montáže, servis, projekčná a revízna činnosť v oblasti: -priemyselných rozvodov -slaboprúdu a silnoprúdu -inteligentných systémov riadenia budov -meranie a regulácia.

Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Veľkoobchod a maloobchod -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Firma ELPAS mont, s.r.o., ktorá sídli v Kroměříži, sa zaoberá montážou domových a bytových elektroinštalácií. Zabezpečujeme predaj a inštaláciu infravykurovanie pión. Okrem iného tiež inštalujeme zabezpečovacie, kamerové a počítačové systémy. Pôsobíme najmä v okolí Kroměříža a Přerova, avšak spracujeme aj zákazky z oblasti Olomouca, Prostějova, ...