Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynoinštalačný

Práca, remeslo: - vodoinštalácia - kúrenárske - plynoinštalácia - plynárske - montáž solárnych systémov - kanalizácia

Rekonštrukcia bytov a bytových jadier - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce - sadrokartonárske práce - murárske práce - búracie práce.

Vodo, topo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce. Montáž - solárne systémy - tepelné čerpadlá - chladenie.

Stavebné a obkladačské práce. -rekonštrukcia kúpeľní a bytových jadier -vodoinštalačné a kúrenárske práce -zatepľovanie budov a rodinných domov -murárske práce.

Servis elektronických zariadení. Inštalácia slaboprúdových rozvodov. Servis vodoinštalácií, kúrenie. Stavebné práce, rekonštrukcia bytových jadier.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Murárstvo.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení a plnenie nádob plyny.

Vykonávame stavby rodinných domov a ich rekonštrukcie, pôdne nadstavby, vstavby, prístavby a renovácie bytových i nebytových priestorov, zatepľovanie fasád vrátane dodávky materiálu.

Práca: -voda-plyn-kúrenie: -(oceľ, meď, plast, pozink) -projektová dokumentácia -rozvody plynu, kúrenia, vody -podlahové vykurovanie -dodávka plynových a elektrických spotrebičov -revízia plynoinštalácií -zaistenie vložkovania komínov -servis, záruka.

Prerušenie prevádzkovania živnosti oznámené podnikateľom: od 01.10.2014 do 31.12.2015 Kúrenárske práce Predaj - všetky kúrenárske príslusenstvo - dlažby - obklady - sadrokartóny.

Záručný, pozáručný servis, opravy, montáže kúrenia. Vodoinštalačné práce.

Topo-vodo-plyn. Plynoinštalačné, vodoinštalačné a kúrenárske práce. Podlahové kúrenie Jadrové vŕtanie.

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce.

Vodo-topo-plyn. Služby: - revízia plynoinštalácií - servis, oprava plynových kotlov. Predaj inštalačného materiálu: -batérie a armatúry -zdravotná keramika -sanitárna technika. Práca: -murárske -obkladačské.

Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce.

Dodávka a montáž solárnych systémov. Dodávka a montáž - kúrenie ústredné kúrenie, podlahové vykurovanie - kotly elektrické, plynové, solárne - bojlery Vodoinštalačná práca - rozvody vody teplej i studenej - rozvody kanalizácie a odpady.

Montáž, opravy, servis: - regulácia tepla - plynové zariadenia a kotly.

Vykonávame kúrenárske práce, vrátane priemyselných rozvodov propán-bután, opravy a montáže kúrenárskych zariadení, ako sú kotly, radiátory, rozvody plynu. V našej predajni Feromat predávame hutnícky, spojovací, kúrenársky, inštalatérsky materiál a čiastočne aj železiarsky tovar.

Práca: -inštalatérske -kúrenárske -potrubárske Montáže, opravy, rekonštrukcia. V rámci zákazky: -projekcia, revízia a spustenie plynových zariadení -vložkovanie komínov. Predaj, montáž: -bytové vodomery. Rekonštrukcia: -bytové jadrá.