Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

-Nakládání s odpadmi (okrem nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Překladatelská a tlmočnícka činnosť -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky ...

práca: - rekonštrukcia interiérov - inštalatérske - kúrenárske.

Stavebná firma. Všetky stavebné a inštalatérske práce: - murárske, sadrokartonárske práce - vodoinstalatérství - kúrenárstvo - elektroinštalácia - obkladačské práce - zemné a výkopové práce.

práca: - kúrenárske - inštalatérske - rekonštrukcie bytových jadier.

Firma Jan Beneš sa špecializuje na predaj vodoinštalačného a vykurovacieho materiálu. V našom širokom sortimente nájdete kotly, radiátory, krby, ohrievače, čerpadlá, krbové vložky, čerpadlá či kúpeľňové vybavenie. Vyberať môžete aj z pohodlia Vášho domova, prostredníctvom nášho e-shopu. Predaj, e-shop: - vodoinštalačné a kúrenársky materiál - ...

práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske

Kanalizačné a kúrenárske práce.

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske.

Projektovanie a vykonávanie prác v oblasti: - voda a kanalizácia - kúrenie. Montáž: - plynové kotly - kogeneračné jednotky - tepelné čerpadlá - elektrokotla.

Zámočníctvo. Zámočnícke práce. Nástrojárstvo. Nástrojárske práce. Inštalatérske práce. - vodoinštalatérstvo, rozvody vody - kúrenárstvo, kúrenárske práce, inštalácia kúrenia.

Kominárstvo. Kúrenárstvo. Predaj: - príslušenstvo ku kotlom - kachľové, krbové kachle - krbové a komínové vložky - krbové náradie - bojlery - sporáky - tuhé palivá.

Inštalatér - inštalatérske, kúrenárske a plynárske práce: - montáže kúrenia, vody a plynu v Rapotíne, tepelné čerpadlá.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - solárny ohrev vody.

Návrh, realizácia, opravy, renovácia: - moderné krby - kachľové pece - kuchynské kachľové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Stavebné bytové družstvo Přerov vám zaistí prenájom nebytových priestorov a kancelárií v centre Přerova a na Predmostí. Vďaka silnej tradícii a pevnému postaveniu sa naše družstvo taktiež zameriava na správu a údržbu nehnuteľností vrátane výstavby bytových objektov a garáží. Sme spoľahlivým partnerom pre vaše bývanie! Prenájom v centre Přerova ...

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske.

Vodo-topo-plyn: - domové rozvody z plastu, medi, kovu, výmeny umývadiel - výstavba plynárenských zariadení - montáže vykurovacích systémov z materiálov - klampiarske, murárske, zámočnícke, kominárske práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba ďalších výrobkov spracovateľského priemyslu -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov

Práca: - kúrenárske - vodoinštalatérske - plynárske - rekonštrukcia kúpeľní.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo.

Stavebná činnosť: - výstavba rodinných domov - zatepľovanie budov - repase okien a balkónov - obklady, dlažby - montáž, inštalácia kúrenia, vody - montáž radiátorov, kotlov - rozvody plynu - elektroinštalácia - montáž sadrokartónu. Program - zelená úsporám.

Stavebné, murárske, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonštrukcia domčekov, bytov, drobné demolácie, vodárske a kúrenárske práce.

Poradenstvo v oblasti úspor tepelnej energie. Priemyselné armatúry, vykurovacie jednotky, plynové infražiariče, komíny. Kúrenárske práce. Tenisový tréner - výučba tenisu.

Ponuka domových inštalatérskych prác. Montáž kúrenia, plynoinštalatérske práce.Opravy a výmeny.

Výroba, predaj, servis: -solárne systémy na ohrev vody, bazénov a prikurovania. Systémy sú zaradené do programu - Nová zelená úsporám. Ďalej: -vodoinštalatérske a kúrenárske práce -kovovýroba -tlaková impregnácia dreva -výroba nábytku -výroba vodných výmenníkov do krbov a kachľových pecí.