Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

Ponuka domových inštalatérskych prác. Montáž kúrenia, plynoinštalatérske práce.Opravy a výmeny.

Realizácia - kúpeľne, bytové jadrá, kompletná aj čiastková rekonštrukcia bytov, domov a komerčných priestorov, podlahy na kľúč, inštalatérstvo, kúrenárske inštalácie, elektroinštalácie, obkladačské práce a rezanie betónu a panelov.

Remeslo: - inštalatérske práce - kúrenárske práce - rekonštrukcia kúrenia - výmeny plynových a elektrických kotlov.

Vodoinštalatérske práce: -voda-kúrenie-plyn -tepelné čerpadlá -solárne zariadenia -dotačný program: kotlíkové dotácie, zelená úsporám

Práca: - vodo, topo, plyn - rekonštrukcia rozvodov v panelových a rodinných domoch - komplexné služby.

Vykonávame dodávku a montáž plynových kotlov radiátorov a podlahového vykurovania. Vykonávame rozvody vody, odpadov a plynu v RD, BD a firmách, výstavbu plynovodov a prípojok vr. revízií a projektovej dokumentácie. Predĺženie plynovodných a vodovodných poriadkov. Ďalej ponúkame dodávku a montáž protipožiarnych hadíc k plynovým sporákom a dodatočné ...

Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - rekonštrukcia - rekonštrukcia kúpeľní - vodoinštalácia - kúrenárske práce

Práca, remeslo: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske - vodo, topo, plyn

Prevádzkovanie, údržba, servis: -tepelné zariadenia v Uničove a Lutíne -tepelné zariadenia v Moravskej Třebovej, Budišov nad Budišovkou, Šternberk.

Služby: - servis plynových kotlov - uvedenie nových kotlov do prevádzky - čistenie prietokových ohrievačov.

Kúrenárske práce. Vodoinštalačné práce.

Firma pracuje v certifikovanom systéme kvality ISO 9001:2000 Výroba: - oceľové radiátory a príslušenstvo - pasce na hlodavce - pasce na zver a škodnú - spracovanie plechov na CNC strojoch - delenie plechov - tvárnenie - zváranie. Služby: - projekcia a inštalácia v odbore plyn, voda, kúrenie. Možnosť poskytnutia náhradného ...

Murárstvo - rekonštrukcia kúpeľní - elektroinštalačná práca - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce.

Vodo topo - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce.

Naša firma sa po dlhoročných skúsenostiach zameriava na rekonštrukcie bytových jadier, inštalatérske práce a kúpeľne na kľúč. Naše služby realizujeme nielen v Olomouckom kraji, ale taktiež na Slovensku. Neváhajte a obráťte sa na našich odborníkov, ktorí Vám vždy radi poradia. Služby, stavebné a murárske práce: - kompletná realizácia a ...

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Opravy cestných vozidiel

Remeslo: - plynár, kúrenár, vodár Práca: - montáže plynových rozvodov - kompletná vodovodná inštalácia - kúrenárske práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - vodo topo plyn - vodoinštalatérske práce - kúrenárske práce - plynárske práce.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo - vodoinštalatérske a kúrenárske práce - vodo topo - montáž kúrenia, radiátorov, kotlov - rozvody vody.

Stavebná činnosť: - rekonštrukcia bytového jadra, bytov, kúpeľne - zateplenie fasád - pokládka dlažieb a obkladov - murárske práce - výstavba rodinných domov na kľúč.

Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo Predaj, dodávka, montáž: - solárne systémy, panely a sety - plynové kotly, akumulačné nádrže, tepelné čerpadlá, rekuperácia, regulácia, podlahové kúrenie. Výmeny kotlov na tuhé palivá z kotlíkovej dotácie.

Kúrenárske práce. Vodoinštalatérske práce.

Práca: - vodoinštalatérske - kúrenárske - plynárske

Montáž, realizácia, servis: - meranie a regulácia - kúrenie, rozvod plynu - elektromontáže - tepelná technika - klimatizácia - plynové kotolne - meranie emisií.