Medzi najčastejšie využívané kúrenárske činnosti patria montáže a opravy vykurovacích systémov a telies, inštalácia tepelných rozvodov po dome a firme, montáž podlahového vykurovania a inštalácia kotlov, ako plynových, tak aj fungujúcich na tuhé palivá.

služby: -voda, kúrenie, plyn -kotle, kachle Solárny systémy -krby -regulácia -podlahové vykurovanie -rekuperace -elektroinstalace -vyřízení dotácií montáž: -dřevozplyňující kotly pre biopalivo + pelety Držitelia certifikátu Nová zelená úsporám. Montáže na kotlíkové dotácie.

Služby: - Vodoinštalácia - Kanalizácia - Kúpeľne - Ústredné vykurovanie - Podlahové vykurovanie - Tepelné čerpadlá - Solárne systémy - Domáce vodárne - Kotolne - Kotly na všetky druhy palív - Krbové vložky - Akumulačné nádrže - Plynoinštalácia

Montáže, inštalácie, servis, práce: -elektroinstalační: -rozvody pre meraciu a regulačnú techniku. -vodoinstalační -topenářství -plynoinstalace: -plynové zariadenia, kotolne Solárny vykurovanie.

Plynoinštalačné práce. Kúrenárske práce. Kompletná realizácia kúpeľní. Vodoinštalačné práce.

Spoločnosť Re. Therm servis s.r.o. z Jalubí pôsobí v odbore kúrenárstvo, kachliarstvo, kominárstvo. Zaistíme montáž, servis a revízie automatických kotlov na biomasu - na drevnú štiepku, pelety. Poskytujeme konzultácie v oblasti komplexného riešenia úspor nákladov na vykurovanie budov. Na vykurovanie budov sú vhodné moderné, úsporné a ...

Inštalatérske práce. Služby v odbore Voda - Kúrenie - Plyn. Servis a výmena kotlov.

Vodoinštalatérske, kúrenárske a plynárske práce. Montáž vodovodov a odpadov. Podlahové kúrenie. Montáž, inštalácia, servis plynových, kondenzačných kotlov. Kaskádové kotolne. Dodávka kúrenárskeho a vodoinštalačného materálu.

Plynoinštalácia. Montáž, opravy, revízie a skúšky plynových zariadení. Vodoinštalatérstvo, kúrenárstvo. Solárne systémy. Kanalizačné systémy. Rekonštrukcia kúpeľní.

Stavebná firma. Kompletná výstavba na kľúč, novostavby. rekonštrukcia stavieb Zemné a búracie práce. Doprava stavebných materiálov. Práe. - vodo-topo - elektroinštalácia - tesárske - kamenárske, obkladačské práce Požičovňa stavebného náradia.

Elektroinštalácia. Alarmy, kamerové systémy. Inštalatérske a kúrenárske práce. Maliarske a natieračské práce.

Rekonštrukcia kúpeľne, bytového jadra. Sadrokartonárske práce. Obkladačské a murárske práce. Vodo topo plyn inštalácie. Požičovňa stavebného náradia.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -hutní materiál Montáž, servis, oprava: -kotelny -vodoinstalace, rozvody, odpady -topení -plynové rozvody.

Elektroinštalačné práce. Plynoinštalácia. Kúrenárske práce Vodoinštalácia.

Montáže technologických zariadení a oceľových konštrukcií. Zámočnícke a kúrenárske práce. Dodávky a montáže kotlov, ohrievačov TÚV, výmenníkových staníc Demontáž pôvodného zariadenia. Sídlo: - Stránia, Na Kopci 34.

Predaj, montáže, inštalácie: -interiérové vnútorné dvere a obložkové zárubne firmy SOLODOOR. práca: -domovní inštalácie: -VODOinstalační, inštalácia vody -TOP, kúrenárske, inštalácia kúrenie -elektroinstalační, elektromontáže.

Spoločnosť Madera Teco, s.r.o. Uherské Hradiště pôsobí po celej SR v obore výstavba drevostavieb a sadrokartonárske práce. Montujeme drevené, nízkoenergetické domy a tiež drevené terasy, domčeky a kôlne z dreva. Sendvičové drevostavby realizujeme na kľúč - jedná sa o nízkoenergetické stavby plne porovnateľné s murovanými domami. Výstavba ...

Dodávka a montáže: - zariaďovacie predmety kúpeľní - solárne systémy - elektrokotla - plynové kotly - kotly na tuhé palivá - kotly na biomasu - krby - centrálne vysávače - domáca vodáreň. rozvody: - ústredné kúrenie - podlahové kúrenie. - vody, kanalizácie - plynu

práca: -domovní a priemyselné rozvody vrátane dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOP, kúrenárstvo -centrálna vysávače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynov.

Inštalácia vodo topo plyn. Revízia plyn a elektro. Vodoinštalácie. Kúrenárske práce. Plynárske práce. Drobné stavebné a obkladačské práce. Realizácia kúpeľní.

murárstvo Strojné omietky vrátane pokládky obkladov a dlažieb. Vodoinstalatérství, kúrenárstvo, plynárenstvo Strojové čistenie odpadov.

Dodávka, montáž: - solárne systémy - tepelné čerpadlá - kúrenárske práce - rozvody vody.

Kúrenárska firma Buják: -plynoinstalace -montáž tepelnej techniky -obytné aj občianske budovy vr priemyselné kotolne.

Zabezpečujeme a vykonávame vodohospodárske technológie, dodávame a inštalujeme všetky úpravne a filtrácie vody, či už sa jedná o vodu pitnú, úžitkovú alebo inú k ďalšiemu využitiu: -úprava a filtrácia vody -servis čerpadiel Grundfos -přivaděče pitnej vody -dálkové spoje s vrtmi minerálnych vôd -dodávky a inštalácia čerpanie vody, ohrevu vody ...

Práca: -domové inštalatérske, inštalačné: -VODOinštalácia, inštalácia vody: -rozvody vody vrátane kanalizácie -TOPO, kúrenárske, inštalácia kúrenia: -montáže ústredného, podlahového kúrenie -PLYNárske, inštalácia plynu: -montáže kotlov vrátane dodávky -inštalácia solárnych kolektorov -stavebné a obkladačské ...