Maliarske a natieračské práce nezahŕňajú iba maľovanie interiérov a exteriérov, ale aj tapetovanie, nátery fasád, drobné murárske práce, sadrové omietky a nátery okien, dverí a radiátorov. Na všetky úkony sú používané kvalitné farby v mnohých odtieňoch.

Murárske práce ANLI Vám ponúka mnoho služieb v obore murárstva. Zaoberáme sa zatepľovaním domov a bytov, maliarstvom, montáže sadrokartónu, aplikácie omietok a ďalšie.

Maliarske a natieračské práce: -maľby -nátery, oškrabanie -lepenie tapiet -písmomaliarskepráce -fasádne nátery -striekané tapety-VARIOPAINT -renovácia kuchynských liniek -nástreky umakartových bytových jadier -doprava zadarmo.

Maliar, natierač. Maliarstvo, natieračstvo.

Lakovnícke, upratovacie a stavebné práce vo výškach pomocou horolezeckej techniky.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Poskytovanie služieb pre rodinu a domácnosť

Originálny interiérový design. Nie sme len obchod s nábytkom, ale ponúkame aj podlahy, koberce, stvárnenie interiéru sadrokartónom, barisolom, úpravu stien interiérovou stierkou, osvetlenie priestoru, pohodlné a moderné sedacie súpravy a množstvo interiérových doplnkov. Komplexné poradenstvo a preškolený personál, ktorý Vám poradí pri výbere ...

Maliar, natierač. Maliarske, natieračské práce Brno Tapetovanie, tapetárske práce v Brne a okolí. Rekonštrukcia izieb.

Práca: -maliarske -natieračské. Maliar, natierač. Murárske práce.

Suchá montáž, priečky, podkrovné vstavby - všetky sadrokartonárske práce KNAUF, RIGIPS -odvetrávaná fasáda a odvetrávané sokle -montáž strešných okien VELUX -nátery plechových striech, atík, zvodov - stavebné a murárske práce -izolácia tepelnej obvodových plášťov budov -pôdne vstavby kompletné. Osvedčenia o registrácii ZELENÉ ÚSPORÁM.

Maliarstvo a natieračstvo Brno -všetky maliarske a natieračské práce -špeciálne maliarske práce -tapetovanie a nátery všetkého druhu Z doplnkových prác Vám môžeme ponúknuť vypratávacie práce, sťahovanie, búranie, či pokládku plávajúcich podláh.

Maliarstvo a natieračstvo -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti

Maliarske, natieračské práce (priemyselné objekty): - antikorózne nátery - protipožiarne nátery. Tapetárske práce. Prenájom: - vysokozdvižné plošiny.

Maliarstvo a natieračstvo -Veľkoobchod a maloobchod

Práca: Vykonávame maliarske a natieračské práce Protipožiarne nátery+prestupy a protipožiarne revízie.

-Poskytovanie technických služieb -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba ...

Natieračské práce Maliarske práce. Maliar, natierač.

Stavebné práce Murárske práce Rekonštrukcia Zatepľovanie fasád Ploty Obklady a dlažby Múriky Vonkajšie dlažby Maľba a nátery Vodo-topo-plyn Elektroinštalačné práce

Maliarske, natieračské a tapetárske práce so zameraním na menšie a stredné zákazky, maľovanie bytov, rodinných domov, ordinácií, kancelárií, MŠ, reštaurácie, banky, administratívne budovy atď.

Maliarstvo, natieračstvo. Murárske práce.

Natieračské práce - odmastenie podkladu - kompletné či čiastočné odstránenie starých náterov - jeden až dva základné aj vrchné nátery, podľa potrieb - nátery oceľových konštrukcií - napustenie dreva penetráciou alebo iným vhodným materiálom nátery - drevo, zarubne, radiátory, zabradlia, strechy, fasády Maliarske prácemaľovanie - izby - ...

Maliarstvo, natieračstvo. Maľovanie, natieranie.

Natieračské práce Maliarske práce Upratovacie práce po maľovaní a natieraní Stavebné dokončovacie práce.

Maliarske a natieračské práce. Maľovanie izieb Brno. Natieranie, upratovanie.

Maliarstvo, natieračstvo Brno. Upratovacie práce -po maľovaní -zaisťujeme predvianočné upratovanie -upratovanie celoročne -umývanie okien -umývanie výkladných skríň, vitrín -umývanie podláh -upratovanie kancelárií -vysávanie a tepovanie sedačiek a kobercov.

Natieračské práce Maľovanie - kancelárie - byty - internáty - úrady - rodinné domy Upratovacie služby Podlahárske práce Murárske práce.