Kladenie obkladov a dlažieb sa nezaobíde bez profesionálnej pomoci. Odborníci zabezpečia pomoc s výberom materiálu a jeho dodaním. Pri práci používajú kvalitné lepidlá a tmely. Okrem keramiky je možné zvoliť iné materiály, napr. mozaika či prírodný kameň.

Práca: - murárske - obkladačské - pokládka zámkovej dlažby - zatepľovanie budov.

DP stavinvest s.r.o. sa zameriava na stavebnú činnosť elektroinštalačnej, vodoinštalačnej, kúrenárskej, obkladačskej a sadrokartonárskej práce.

Murárske práce. Výkopové práce: - hroby. Obklady, dlažby. Terasy, montáže okien a dverí. Zámocká dlažba. Chodníky.Hodinový manžel na čokoľvek, práca všetkého druhu. Kompletné upratovacie práce.

Prípravné práce pre stavby - všetky stavebné práce - výkopové práce - pomocné práce - pokládku zámkovej dlažby - pokládku obrubníkov - terénne úpravy

Firma Jaroslav Šatan so sídlom v okrese Mělník sa zaoberá komplexnými stavebnými prácami, predovšetkým pri výstavbou nových rodinných domov a ich rekonštrukciami a modernizáciou. Súčasne so zaisťovaním stavieb ponúkame aj obkladačské práce, pokládku zámkovej dlažby, obklady a zateplenie fasád, maliarske práce, rekonštrukcie kúpeľní a bytových ...

Rekonštrukcia kúpeľní - obkladačské práce - montáž sadrokartónu - podlahárske práce.

Hodinový manžel, služby: - elektrikárske práce - inštalatérske práce - murárske a obkladačské práce - stolárske práce

Stavebné úpravy, rekonštrukcia objektov - rekonštrukcia bytových jadier a kúpeľní - sadrokartonárske práce - obkladačské práce - podlahárske práce.

Rekonštrukcia kúpeľní, kuchýň a interiérov - obkladačské práce - stolárske práce - vodoinštalatérske práce - sadrokartonárske práce.

Vykonávame kompletnú rekonštrukciu bytov, bytových jadier, kúpeľní a kuchýň. Zhotovujeme bezbariérové kúpeľne. Ponúkame aj elektroinštalácie bytov.

Spoločnosť BUČEK strechy Vlčnov sa zameriava nielen na kompletné zastrešenie budov a ich rekonštrukcie, ale vykonáva aj murárske, sadrokartonárske práce, obklady a dlažby z dreva i keramické obklady, dlažby. Pôsobíme na Morave, prevažne však v regióne Zlínsky kraj, Uherský Brod. Špecializujeme sa na kompletné tesárske, pokrývačské a ...

Spoločnosť MadaB s.r.o. ponúka kvalitné služby v oblasti fúkanej izolácie. Naša rýchla a efektívna inštalácia poskytuje energeticky úsporné riešenia pre rodinné domy aj komerčné budovy. Zatepľujeme strechy, stropy aj podlahy. Fúkaná izolácia spoľahlivo znižuje náklady na vykurovanie a zvyšuje komfort bývania. Izolácia THERMOFLOC má skvelé ...

Spoločnosť Josef Malík sa špecializuje na murárske práce ako sú kompletné rekonštrukcie (malých či veľkých objektov, bytov, rodinných domov alebo kúpeľní). Ponúkam obkladačské práce ako napríklad obklady stien, pokládka dlažby a obklady krbov. Okrem murárskych a obkladačských prác vykonávame aj výrobu z dreva - pergoly, ploty, detské ihriská ...

Rekonštrukcia kúpeľní, bytov, domov. Maliarske práce. Renovácia stien celoplošným stierkovaním. Nátieračské práce. Sadrokartónové stropy, priečky, podkrovné vstavby. Obklady a dlažby. Nátery a opravy fasád. Umývanie fasád

Stavebná činnosť: -práca na kľúč -rekonštrukcia domov, budov, objektov -obklady, obkladačské práce -dlaždičské práce -pokládka zámkovej dlažby -betónové palisády -klampiarske práce. Remeselnícke práce: -murárske, murár.

Murárske a stavebné práce: - murárske práce - obklady a dlažby - bytové jadrá - sadrokartón - výstavba rodinných domov ... a ďalšie.

Stavebná firma: -kompletné dodávky stavebných a interiérových prác na kľúč -rekonštrukcia -liate samonivelačné potery. Remeslo: -murník, obkladač, tesár, inštalatér -maliar, natierač, izolatér, montáž sadrokartónu, podlahár, stolár, zámočník.

Murárske práce: - rekonštrukcia bytov - zatepľovanie fasád - obkladačské práce - pokládka dlažby - sadrokartonárske práce.