Kladenie obkladov a dlažieb sa nezaobíde bez profesionálnej pomoci. Odborníci zabezpečia pomoc s výberom materiálu a jeho dodaním. Pri práci používajú kvalitné lepidlá a tmely. Okrem keramiky je možné zvoliť iné materiály, napr. mozaika či prírodný kameň.

Obkladačské a murárske práce: -rekonštrukcia -murovanie bytové kúpeľňové jadrá -možnosť pri spolupráci kompletnej rekonštrukcie vrátane vodo-topo-plyn -elektrina -zaistenie služieb.

Fasády, zatepľovanie: -zatepľovacie sytémy -dekoračné omietky -maliarske a natieračské práce -špeciálne maliarske techniky -stierkovanie omietok -nátery fasád murárskej a obkladačskej práce.

Murárstvo. Realizácia kúpeľní vrátane zaistenia ostatných remesiel na kľúč Rekonštrukcia bytov a rodinných domov Sanácia balkónov, stavby krbov, obklady bazénov.

Výstavba a rekonštrukcia bytových domov: -pre súkromný aj verejný sektor -vykonávanie obklady, dlažby či hrubé stavby a novostavby, kvalitné výstavby rodinných domov, -stavby na kľúč -rekonštrukcia -zatepľovacie a búracie práce, apod.

Murárstvo Rekonštrukcia RD a bytov Výstavba RD Obkladačské práce Všetky murárske práce Fasády

Stavebná spoločnosť: -nízkoenergetické a pasívne domy Betong -stavby na kľúč -zakladanie stavieb -hrubá stavba - Porotherm, Ytong, Betong -rekonštrukcia -modernizácia domov -pôdne vstavby, vstavba i pôdne nadstavby, nadstavba -demolácia objektov vrátane zaistenia recyklácie -zateplenie, zatepľovanie domov - fasáda -maľby a ...

Zatepľovanie a nátery fasád, maliarske práce, rekonštrukcia bytov, pokládky dlažieb i obkladov a montáže sadrokartónových konštrukcií.