Pokládka podláh a podlahových krytín, lepenie a pokládka kobercov, opravy podláh, lamiel a parkiet, realizácia špeciálnych typov podláh - anhydridových či liatych betónových a renovácie podláh - toto všetko vám zabezpečia profesionálne podlahárske práce.

Izolatérstvo. Klampiarske práce. Renovácie striech. Izolácia rovných striech. Nátery, umývanie fasád. Murárstvo. Búranie, demolácia. Podlahárstvo.

Pokládka podlahy: -drevené -parketové -plávajúce. Športové podlahy.

Podlahárstvo. Predaj, montáž: -PVC, koberce -plávajúce, korkové podlahy -stropné kazety -bytový textil -dvere a zárubne -parkety - renovácia Služby: -maliarske, natieračské práce.

Spoločnosť MG - INTERIER s.r.o. z Brezové u Zlína sa ako autorizovaný zástupca spoločnosti INDECO CZ zaoberá výrobou vstavaných skríň a kuchynských liniek. Špecializuje sa výrobu nábytku na mieru a samostatné aj posuvné dvere predovšetkým do súkromných interiérov, pre administratívne aj verejné budovy a obchodné zariadenia. Hlavné činnosti ...

Priemyselné podlahy Ševčík. Špecializujeme sa na liate priemyselné podlahy. Ponúkame prevedenie priemyselných podláh na báze epoxidových a polyuretánových živíc.

Firma AH podlahy realizuje pokládku zliatinových, betónových a priemyselných podláh. Dodáva vsypové a samonivelačné podlahy, na ktoré aplikuje strojné hladenie povrchu alebo protišmykové zdrsnenie kefovaním. Vykonáva rezanie a tmelenie dilatačných škár, opravy a sanácie betónových podláh.

Podlahárstvo a stolárstvo. Podlahárske a stolárske práce: -priemyselné podlahy, liate podlahy -plávajúce podlahy -pokládka dlažby -renovácia schodov -sanácia betónu.

Stolárstvo, podlahárstvo: -kuchynské linky -stoly, stoličky -drevené skrine, postele -pergoly -detské izby. Prevádzkareň ulice Mlynská, Bystrice pod Hostýnom.

Výroba - kuchyne - vstavané skrine - nábytok na mieru. Pokládka a predaj - vinylové a plávajúce podlahy. činnosť - stolárske a podlahárske práce.

Realizácia: - podláh - PVC, vinyl, koberce. - dvere. Eshop, internetový obchod, predaj: - bytové dekorácie a doplnky.

Podlahárske práce, podlahárstvo: voľné hruškové pokládka: -podlahoviny PVC -koberce (kobercov) -kladení, lepenie, kladenie: -podlahoviny PVC * a koberce -lepenie: -sokly a podlahové lišty -penetrace + nivelizácia. Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -podlahoviny -Line -koberce -penetrace a nivelačné hmoty -tmely -disperzní a ...

Stolárstva a podlahárstvo. Podlahárske práce vrátane dodávky materiálu a prípravy podkladu. Pokládka - podlahy. Predaj spojovacieho materiálu KNAPP. Dodávka a montáže obložkových zárubní a dverí výrobcov Porta Doors, Topdoors, Sapeli.

Stolárstvo, podlahárstvo. Kuchynské linky, vstavané skrine, komody.

Montáže suchých stavieb, sadrokartónu. Kladenie podláh. Pokrývačské a murárske práce. Zaisťujeme zatepľovanie stavieb. Ďalej montujeme podhľady, priečky, SDK prvky, obloženie, kazetové podhľady či votavů.

Spoločnosť PFLORIÁN s.r.o. sa sústredí na práce. Realizujeme stavby na kľúč a vykonávame všetky murárske práce. Ďalej sa zameriavame na elektroinštalácie a realizácia podláh. Stavebná činnosť: - stavby na kľúč - murárske práce - elektrikárske práce - obkladačské práce - izolačné práce - podlahárske práce. Všetky murárske a ...

Podlahárstvo. Kladenie podláh. Renovácia podlahových krytín: - brúsenie drevených podláh, parkiet, mozaiky - PVC a linolea. Podlahové štúdio. Predaj podlahových krytín - vinylové podlahy - tkaný vinyl - drevené, laminátové podlahy - korok - koberce.

Elektrorevízia: - revízie elektrických zariadení. Elektromontáže: - domové telefóny a videotelefóny - bytové aj nebytové objekty. Výroba, montáže, oprava, servis: - elektrorozvádzače. Hodinový manžel. Služby hodinového manžela: - montáže bezbečnostních a zabezpečovacích prvkov v domácnosti: - bezpečnostné zámky - ...

Návrhy a realizácie interiéru. Stolárstvo, podlahárstvo. Kompletné stolárske a podlahárske práce. pokládka: - plávajúcich podláh - laminátové, drevené podlahy - podlahových krytín - PVC, linolea, koberce, vinylové podlahy. montáže: - obložky a dvere aj do puzdra JAP - schodiskový systém TOP STEP. Obkladanie starého schodiska ...

Podlahárstvo. Stolárstva. práca: - pokládka plávajúce podlahy, PVC, linolea, kobercov, vinylových podláh - pokládka a renovácia drevených podláh - vyrovnanie podkladu nivelačné stierkou. Montáž stropných kaziet. Keramické obklady, dlažby, murárske práce.

Drobné stavebné práce. realizácia: - liate podlahy - podlahové kúrenie. Predaj, dodávka: - stavebného materiálu.

práca: -pokrývačské -zateplování plochých striech, strešných plášťov -střešní hydroizolácie -podlahářské: -pokládka - plávajúce podlahy, PVC, koberce, parkety -malířské -natěračské.

Spoločnosť DVERE a PODLAHY s.r.o. so sídlom v Zlíne dlhodobo pôsobí v oblasti predaja a montážou dverí, podlahových materiálov, obvodových a kobercových líšt, kovania a ďalšieho sortimentu. Zabezpečujeme renováciu i pokládku interiérových a terasových podláh i montáž vchodových dverí. Dvere značky Sapeli, Dextüra, Sande, TRIX MORAVA ...

Predaj, pokládka, montáž. Plávajúce podlahy: -Drevené -dýhované. Koberce: -kusové -metráž -PVC lino -renovace podláh.

Stolařství Roman Vymazal je na našom trhu od roku 2002. Ponúka stolárske - stolárske práce. Vyrába z masívu alebo laminovaných materiálov. Výrobu nábytku, kuchynských liniek, vstavaných skríň, stolov, postelí, výrobu a montáž vchodových a interiérových dverí, výrobu a montáž brán, výrobu a montáž schodov, podláh, podhľadov, obloženia, výrobu ...