Komplexné klampiarske a pokrývačské práce zahŕňajú pokládku striech, opravy a rekonštrukcie, výmeny strešných krytín, hydroizoláciu a zateplenie, inštaláciu hromozvodov, montáže odkvapov, oplechovanie striech, montáže vonkajších parapetov, ríms a líšt.

Klampiarske práce Pokrývačské práce - strechy na kľúč Montáž - strešné okná

Bohumil Pejchal z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na klampiarske práce a opravy karosérií.

Libor Stejskal z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na klampiarske a pokrývačské práce, opravu karosérií, tesárstvo a izolatérstvo.

Práca, služby: -klampiarstvo -výškové práce -pokrývačské a strešné práce -natieračstvo.

Práca: -klampiarske. Krytie striech: -pozinkovaným plechom, hliníkom, meďou, eternitom.

Vladimír Žák z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na klampiarske a pokrývačské práce.

Vykonávame: -tesárske práce -pokrývačské práce -klampiarske práce -sadrokartonárske práce -montáže strešných okien.

Montáž: -sadrokartón -suchých stavieb -pokrývačstvo.

Dodávka a montáž: -výroba krovov vrátane montáže -výroba pohľadových krovov vrátane náterov -klampiarske práce -pokrývačské práce -kompletné dodávky stavieb -zatepľovanie stavieb -rekonštrukcia stavieb -pôdne vstavby.

Široký sortiment suchej výstavby, tepelnej izolácie Orsil, Isover. Montážna činnosť a stavebná činnosť. Montážne práce: -v oblasti sadrokartónov a minerálnych podhľadov Kompletná dodávka: -drevostavby na kľúč. Spracovanie: -cenové ponuky. Autodoprava. Stavebniny. Stavby na kľúč. Zateplenie fasád. Pokrývanie ...

Pavel Čupr sa zameriava na klampiarske a pokrývačské práce, montáž, rekonštrukcie a opravy striech a strešných okien.

Stavebná činnosť: stavby a rekonštrukcie (bytové, občianske a priemyselné objekty). Vykonávanie: -jednotlivé stavebné profesie (murník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba vrátane dodávky -liate povrchy, vyrovnanie podláh -obklady -omietky -fasády, zatepľovanie fasád -krovy -pokladanie strešnej krytiny -vstavby, nadstavby, ...

Josef Čermák z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na klampiarske a pokrývačské práce. Postará sa o výmenu strešnej krytiny, čistenie a mnoho ďalšieho.

Hlavné činnosti firmy sa zameriava na izolácie, strechy. Ponúkame murárske, klampiarske, pokrývačské práce. Montáže strešných okien. Stavby a opravy strešných plášťov klasických aj atypických typov striech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, manzardová strecha a pod. Krovy, väzby, oplechovanie atiky, odkvapový systém, odkvapnica, ...

Pokrývačské a klampiarske práce.

Práca: -stavebné -nátery, opravy fasád -pokrývačské -zatepľovanie stavieb -dlažby, obklady. Aktuálny kontakt nedohľadaný.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - sadrokartonárske práce - pokrývačské a klampiarske práce.

činnosť: - klempířství - pokrývači Dodávka, montáž: - strešné okná - fínska krytina Weckman

Firma Michal Maša poskytuje svojim zákazníkom komplexné klampiarske a pokrývačské práce. Zaoberáme sa montážami a opravami strešných plášťov a krytín, inštalácií strešných okien a komínových výlezov. Ďalej vykonávame montáže odkvapových systémov a vyrábame klampiarske prvky. Sídlime na adrese Ostrov nad Oslavou 263, okres Žďár nad ...

Stavebná činnosť - realizácia a rekonštrukcia stavieb - drevostavby - pokrývačské práce - klampiarske práce - hydroizolácia - zateplenie.

Stavebná činnosť - zatepľovanie budov - tepelnej izolácie fasád - rekonštrukcie bytov a bytových jadier - murárske práce - votavů - klampiarske a pokrývačské práce.

Jaroslav Dostál pracuje v oblastiach pokrývačstva a tesárstva. Zameriava sa na výrobu záhradných domčekov, altánku, pergol, strešných konštrukcií a mnoho ďalšieho.

Zaoberáme sa bytovou a nebytovou výstavbou a tiež rekonštrukciami stavieb. Svojim zákazníkom môžem ponúknuť širokú škálu stavebných prác. Vykonávame výstavbou rodinných domov na kľúč, nadstavby, prístavby a tiež prestavby a rekonštrukcie. Rovnako poskytujeme služby v oblasti nebytovej a priemyselnej výstavby a realizujeme sadrokartonárske ...

Pokrývačstvo, tesárstvo Klampiarstvo a oprava karosérií

Oblasťami pôsobenia Jaroslava Vostala sú pokrývačstvo, tesárstvo, stolárstvo a podlahárstvo.