Tesárstvo a pokrývačstvo. Rekonštrukcia a opravy striech. Klampiarske práce a strešné okná. Nadkrokvová izolácia, svetlovody a drevené osvetlenie.

Spoločnosť Discoveryou, s.ro. realizuje odvlhčenie nehnuteľností a historických pamiatok, pričom využívame moderné elektro-fyzikálne systémy českého pôvodu.

Stavebné a murárske práce. Ako už bolo spomenuté firma Jakub Neoral sa zameriava na stavebné a murárske práce. Našim klientom ponúkame spoľahlivosť, zodpovednosť a profesionálne odvedenú prácu. Naše služby zahŕňajú všetky murárske, obkladačské a sadrokartonárske práce, rekonštrukcia kúpeľní, bytových jadier aj servis okien a ...

Natieračské práce fasády, strechy, ploty Maliarske prácemaľovanie - byty a izby - školské priestory a škôlky - kancelárie a firemné priestory - ordinácia a zdravotnícka zariadený - schodisko - dekoratívna výzdoba priestorov Reklamné nápisy a logá na omietku Upratovacie služby

Klampiarstvo Pokrývačstvo Černovice sa zameriava na opravy a rekonštrukcie striech, výškové práce, hydroizolácie a ďalšie klampiarske a pokrývačské práce.

Karel Vaněrka sa zameriava na pokládku, opravy a renovácie podláh.

Firma zaisťuje dodávku zliatinových podláh. Realizujeme anhidridové podlahy, betónový poter a penu.

Vorlíčkovo Truhlářství sa zameriava na výrobu a renováciu nábytku detských a obývacích izieb, spální, kuchýň. Ďalej sa spoločnosť postará o podlahy, dvere a stropy.

STOLÁRSTVO Jiří VODÁK sa zameriava na ručnú výrobu driev pre stolný tenis nielen pre Európu.

Nábytok Vybíhal sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku, postelí, kuchýň, vybavenie do detských izieb a mnoho ďalšieho.

Martin Prikryl sa zameriava na výrobu nábytku, jedná sa napríklad o vstavané skrine, kuchynské linky, kancelársky nábytok, nábytok do detských izieb, postele a mnoho ďalšieho.