Služby v realizácii striech: -klampiarske práce -pokrývačske práce -tesárske práce -montáže strešných okien -špeciálne krytiny -zastrešenie novostavieb -rekonštrukcia striech -ponuka a cenová kalkulácia zadarmo.

Práca: -múrnictvo -murárske -rekonštrukcia.

Ponúkame murárske, obkladačské práce, rekonštrukcie domov a bytových jadier, zatepľovanie budov a montáže sadrokartónov.

Obkladačské a murárske práce: -rekonštrukcia -murovanie bytové kúpeľňové jadrá -možnosť pri spolupráci kompletnej rekonštrukcie vrátane vodo-topo-plyn -elektrina -zaistenie služieb.

Murárske a sadrokartonárske práce, fasády, obklady.

Kominárstvo: -vložkovanie komínov -revízia a kolaudácia komínov -frézovanie komínov.

Vykonávame pokrývačské, klampiarske a tesárske práce a zatepľovanie podkrovných stavieb.

Stolárstvo, tesárstvo -truhlárske práce -tesárske práce

Vykonávame kompletnú rekonštrukciu strechy, pokrývačské, tesárske a klampiarske práce, vrátane náterov strešných krytín pre rodinné domy, komerčné a pamiatkové stavby.

Maloobchod, predaj: - domáce elektrospotrebiče. Práca: - elektroinštalačné - revízia elektro.

Vykonávame výmaľby interiérov a dekoratívne maľby. Lakovnícke práce Bezupratovacie maľovanie.

Zaoberáme sa správou a údržbou nehnuteľností. Stavebné a dokončovacie práce.

Vykonávame revízie nádrží, nádrží a ich likvidácie. Tlakové čistenie kanalizačných vpustov.

Vykonávame kamenárske práce, krbárske práce. Poradenstvo, výstavba, rekonštrukcia.

Výroba nábytku na zákazku z lamina: -stolárske a stolárske práce -výroba kuchýň -obývacie steny -spálňa -postele -vstavané skrine -kancelársky nábytok -interiéry.

Fasády, zatepľovanie: -zatepľovacie sytémy -dekoračné omietky -maliarske a natieračské práce -špeciálne maliarske techniky -stierkovanie omietok -nátery fasád murárskej a obkladačskej práce.

Stolárstvo, podlahárstvo. Realizácia interiérov. Výroba nábytku, kuchynských liniek, obývacích stien a ďalších.

Murárstvo. Realizácia kúpeľní vrátane zaistenia ostatných remesiel na kľúč Rekonštrukcia bytov a rodinných domov Sanácia balkónov, stavby krbov, obklady bazénov.

Stolárske práce Výroba kuchynského nábytku, kúpeľňového nábytku, obývacej izby, detskej izby, spálne.

Služby: -elektromontážne a elektroinštalačné práce domových a priemyselných rozvodov, opravy, údržbu -predaj elektro materiálu, montáž -predaj centrálnych vysávačov HUSKY.

Výstavba a rekonštrukcia bytových domov: -pre súkromný aj verejný sektor -vykonávanie obklady, dlažby či hrubé stavby a novostavby, kvalitné výstavby rodinných domov, -stavby na kľúč -rekonštrukcia -zatepľovacie a búracie práce, apod.

Sadrokartónové systémy: -montáž suchých stavieb -dodávka a montáž strešných okien-Certifikovaná montážna firma okien VELUX -návrh, dodávka a montáž sadrokartónových systémov -individuálne riešenie a realizácia interiérových stavieb -návrh, dodávka a montáž stropných podhľadov-Certifikovaná montážna firma podhľadov AMF.

Vykonávame zámočnícke práce, zváranie a renovácie dielov.