Dokončovacie stavebné práce, montáž sadrokartónu.

Dodávky stavebných technológií. Realizácia systémov technických zariadení budov.

Spoločnosť LDP sadrokartóny s.r.o. sa špecializuje na suché stavby. Ponúkame suché stavby aj v rámci rekonštrukcií bytov a domov. Vykonávame montáže sadrokartónov, sadrokartónových priečok, kazetových podhľadov či prípravu pre strešné okná Velux. Pracujeme v lokalite Šternberk, Olomouc, Prostejov, Litovel, Uničov, Šumperk. Činnosť: - suché ...

Vykonávame žeriavnícke práce a prenájom autožeriavu Tatra AD-28 ČKD vrátane vyškolenej obsluhy. Práce najčastejšie realizujeme v regióne Olomouc, Prostejov, Litovel, Šternberk, Přerov, Uničov, Konica, Kostolec na Hanej. Pre vyhľadávanie: AD28, AD28, AD20, AD20, AD20

Firma Zdeněk Čtvrtníček vykonáva všetky inštalatérske práce v obore vodo, topo, plyn. Montujeme rozvody vody, kúrenia aj plynu. Sídlime v obci Smržice, pôsobíme v okrese Prostějov. Naša činnosť: - kúrenárske práce - plynárenskom práce - vodoinštalatérske práce - montáž radiátorov, vybavenie kúpeľní - montáž rozvodov vody, plynu - ...

Firma Haluz.cz - ing. Matěj Zrovnal so sídlom v okrese Šumperk ponúka rôznorodé práce vo výškach a poskytuje služby v oblasti arboristiky. Arboristika: - odborné orezy stromov podľa platných arborististických štandardov - väzby korún - rizikové výrub - konzultácie a odborné posudky stromov - ochrana stromov pri stavbe - úprava ...

Dodávka, inštalácia: - úpravne vody - vyvíjače pary - dávkovacie čerpadlá.

Zámočníctvo, kovovýroba a montáž rôznych prvkov (schodiská, brány, ploty, terasy, zábradlia, zimné záhrady, brány, dvere, prístrešky, mreže, zastrešenie). Ďalej sa firma zameriava na nerez pojazdové a posuvné, kované brány, sekcionálne brány a iné výrobky.

Dodávam strechy na kľúč vrátane odkvapov, oplechovania, montáže okien VELUX, FAKRO, otvorené garáže, pergoly. Ponúkam tesárske, pokrývačské a klampiarske práce, montáž lepených striech, zatepľovanie striech, opravy a rekonštrukcie, všetko od návrhu, rozpočtu až po realizáciu.

Práca, služby: - sklenářství. Rámovanie obrazov.

Autožeriavnické práce: - autožeriavy 35 - 350 t a výšky 127 m: - mostové, portálové, stĺpové, lanové, stabilné, univerzálne, nadstavbový, kompaktný, žeriavy do ťažkého terénu - špeciálna preprava nadmerných nákladov na návese Nooteboom 60t. Práca bagrom: - demolačné práce, demolácie, likvidácie priemyselných objektov.

Stavba kúpeľní na mieru a rekonštrukcia v rodinných domoch, bytoch a panelákoch. Montáže: - vody, kúrenia, kanalizácie a plynu ako pre rodinné domy, bytové domy, tak aj pre výrobné haly - podlahového vykurovania, solárnych systémov, tepelných čerpadiel, centrálnych kotolní.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - dvere - ploty - pergoly Kladenie podláh.

Dodávka, montáž a servis, predaj: - elektrická zabezpečovacia signalizácia - elektroinštalačný materiál - elektroinštalácia verejného osvetlenia Elektroinštalačné práce Opravy a údržba - elektroinštalácia verejného osvetlenia.

PODLAHY a INTERIERY. Predaj, montáž: - plávajúce podlahy - laminátové podlahy - korkové a drevené podlahy - vinylové podlahy - PVC - novilón - koberce - čistiace zóny - interiérové dvere.

Naša firma vykonáva elektroinštalácie domových, obchodných a priemyselných objektov, predaj a montáž klimatizácií, tepelných čerpadiel a rekuperácie. Realizácia inteligentných elektroinštalácií a rozvodov, výroba rozvádzačov, elektrické vykurovanie, projekcia a revízie elektroinštalácií a klimatizáciou.