Vykonávame slaboprúdové a silnoprúdové inštalácie inštalujeme: - kamerové systémy - elektroinštalácia - dátové siete - zabezpečenie - telefónne ústredne

stolárska výroba - vyrábame nábytok, okná, schodiská alebo terasy na mieru. Pre hotely, penzióny, reštaurácie vytvoríme interiéry na mieru od vybavenie recepcie, izieb i reštaurácie.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytok -schodiště -terasy

Stavebné zámočníctvo Bezpečnostné dvere - montáž, predaj -havarijní otváranie dverí -tvaroviek, kľučky

lakovanie tryskanie zámočnícka výroba Stabilné hasiace zariadenie SHZ

Stavebná činnosť Zemné a výkopové práce Požičovňa lešenia

Kompletné murárske práce od opráv po stavbu nových domov. vykonávame: - rekonštrukciu domov, bytov a bytových jadier - murárske práce - maliarske práce, tapetovanie - betónovanie podláh - montáž sadrokartónových konštrukcií a kazetových stropov - elektroinštalácie, Inštalačné práce - zatepľovanie domov a nátery fasád

Stolárstva. Výroba: -nábytok: -sedací súpravy -obývacia steny -čalouněná letisko -rozkládací pohovky -kancelárskych zostavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské stoličky -detské izby -koupelový nábytok -letiště, váľandy.

Autodoprava a zemné práce v Moravských Budějoviciach a širokom okolí. Výkopové a terénne úpravy minibagrom, preprava stavebných materiálov.

Kovovýroba, kovoobrábanie. Výroba, e-shop: -upínací zariadenie, stolárske zvierky -přídavné zariadenie k TS -odlitkové zvierky -zemnící zvierky -stahovák s excentrom -stahovák s čapom -otvírače debien -vozíky -Skrutky a matice trapéz -Nerez program - priemyselné čistiarne odpadových vôd -zakázková výroba. -CNC ...

Stavba a rekonštrukcia rodinných domov. Vykonávame všetky remeselné práce, ako je izolácia PUR penou, zateplenie fasád, výmena okien a dverí, obkladačské práce, betónové podlahy. Vykonávame zemné a výkopové práce, vŕtané studne. Zaistíme elektroinštalačné práce a práce v oblasti voda-kúrenie-plyn.

Ján Klimt sa zameriava na výrobu kľúčov a autokľúčov a na zámočnícke služby.

služby: -truhlářství, podlahárstvo -vodoinstalatérské a murárske práce -sadrokartonářské práce.

Vykonávame kompletné stavebné úkony: - vyhotovujeme projektovú dokumentáciu - realizáciu objektov - zatepľovanie chytrou penou - podrezávajú objekty proti zemnej vlhkosti - tepelnú diagnostiku objektu a ďalšie.

Predaj, montáž: -střešní systémy -podlahových -střešní okná -střešní príslušenstvo.

Erik Neuwirth sa zameriava na zákazkovú výrobu brán, zábradlí, schodísk, ľahkých kovových konštrukcií a kovového nábytku a poradí si aj so zváraním hliníka.

David Ruibar vykonáva montáže, výmenu a servis kotlov a ďalšie kúrenárske, inštalatérske a zváračské práce.

Michal Tretera sa zameriava na montáže a údržbu elektrických zariadení, školenia bezpečnosti práce, ponúka elektrizácie as tým súvisiaci materiál a vykonáva revízie plynových zariadení.

Tomáš Simonides prevádzkuje stolársku dielňu a vyrába nábytok na mieru pre zákazníkov aj firmy. Spoločne s výrobou poskytujú aj služby montáže, opráv nábytku a výrobu a montáž záhradných konštrukcií a nábytku.

Spoločnosť KEL-COMSYST s.r.o. sa zameriava na realizáciu a servis kabeláže optických sietí, ďalej dodáva a inštaluje systémy pre komunikáciu v domoch, firmách, školách a úradoch a systémy ozvučenia priestorov. V neposlednom rade sa tiež spoločnosť dokáže postarať o systémy pobočkových telefónnych ústrední a systémy na príjem TV.

Tomáš Blažek poskytuje klampiarske práce: - bežné lemovanie (žľaby, zvody, záveterné lišty, parapety, lemovanie atď.) - atypické lemovanie (oplechovanie ríms, vežičiek, lôžkových žľabov a pod.) - krytiny drážkované (z tabúľ, zo zvitkov strešnej šablóny - strešné okná (montáž do existujúcich a nových krytín) - výroba: lemovanie, odkvapníc, ...

Geologické práce. Výskumy v oblasti hydrogeológie, inžinierskej geológie. Sanačné a ekologické práce.