Radim Zástera pracuje v oblastiach nástrojárstva, zámočníctva, kovovýroba a zaisťuje aj predaj a montáž tieniacej techniky.

Spoločnosť KB pre-Stav, s.r.o. sa zameriava na realizáciu, zmeny a odstraňovanie stavieb, prevádzkuje nákladnú motorovú dopravu do 3.5 t. a špecializuje sa aj na projektovú činnosť pri výstavbe.

Jiří Loub z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na prepravu sypkých materiálov, lomového kameňa a asfaltových zmesí a žeriavnícke práce.

Ponúkame: -kontroly komínov a dymovodov -oddechtovanie komínov komínovou frézou -vložkovanie komínov -čistenie atď. -pôsobíme po celej SR hlavne v kraji Vysočina (Jihlava, Žďár na Sázavú, Třebíč, Veľké Meziříčí, Brno - vidiek). Ďalšou činnosťou firmy je: -kontrola a čistenie plynových spotrebičov -nastavovanie plynových spotrebičov.

Kovovýroba: zámočnícke práce - oceľ, nerezová oceľ, hliník. Výroba a montáže - technologického vybavenia prevádzok - oceľových konštrukcií. - výroba podľa špecifikácie zákazníka - zabezpečenie zákaziek a údržba

Výkup - obrábacie stroje Predaj a opravy - obrábacie stroje Kovoobrábanie Zámočnícke práce

Kartografické práce - turistické, digitálne, situačné mapy - plány miest - orientačné zameriavanie pozemkov.

Spracovanie kameňa -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Nakladanie s odpadmi (okrem nebezpečných) -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych ...

Zemné a výkopové práce - terénne úpravy - inžinierske siete, plynovody, vodovody, kanalizácia, telekomunikácie - výkopy základov - demolačné a búracie práce.

Stavebná činnosť - rekonštrukcia kúpeľní - murárske práce - sadrokartonárske práce - pokrývačské a klampiarske práce.

Výroba: -hydroizolácia základov a pivníc -izolácia proti radónu -hydroizolácia plochých striech vrátane zateplenia. -rekonštrukcia plochých striech -hydroizolácia terás, balkónov -realizácia zelených striech -izolácia výrobných a predajných hál -izolácia proti ropným a iným nebezpečným látkam -izolácia silážnych žľabov, nádrží a čističiek.

ZTG, s.r.o. sa zameriava na opravy elektrických a plynových spotrebičov, servis tepelných čerpadiel a kotlov, chladiarenské práce, inštalatérstvo, kúrenárstvo a plynárstvo.

Výroba, práca: - murárstvo - rekonštrukcia aj novostavby - všetky murárske práce - obklady a dlažby - vonkajšie krby - poradenská činnosť.

Stavebná firma Michal Zaťko má v oblasti stavebníctva dlhoročné skúsenosti. Zaistia vám široké možnosti stavebných prác od rekonštrukcií kúpeľní a bytov, výstavby a prestavby bytového jadra, položia dlažbu, obklady, nainštalujú sprchovací kút, vaňu, WC, urobia drobné murárske práce, vodo-topo, vymenia vykurovacie telesá, vykonajú ...

SOLSTAV sa zameriava na stavby a strechy na kľúč, murárske a zemné práce, rekonštrukcia pôd a mnoho ďalšieho.

Václav Kopáček prevádzkuje stolárstvo, kde sa zameriava na výrobu kuchýň, schodísk, dverí, stojanov na víno a ďalšieho nábytku.

Zdeněk Krejčí sa zameriava na obkladačské práce a dlažby.

Aleš Dudek sa zameriava na servis a montáž vzduchotechniky, elektroinštalácie, opravy strojov a zariadení, projektovanie a zabezpečenie revízie.

Služby: -montážne práce -suché stavby -sadrokartóny, minerálne podhľady, podlahy, palubkové obklady, sadrovláknité podlahy. -Murárstvo, obklady, dlažby. Montáž: -obklady a podhľady. -strešné okná - Velux -doplnky.

Rekonštrukcia, prestavba: -kúpeľne na kľúč -murárske, obkladačské práce -generálne opravy panelových domov Montáž a rekonštrukcia: -rozvody: voda, kúrenie -vodomery -kotolne. Maloobchod, veľkoobchod: -obklady, dlažba -inštalačný materiál -vane, umývadlá, sprchové kúty, WC, kúpeľňové doplnky, sprchové dvere -kúrenársky ...

Montáž, dodávka: -káblové rozvody -inštalácia verejného osvetlenia -bytové, priemyselné inštalácie -opravy, rozšírenie, rekonštrukcia, elektroinštalácia -montáže merania a regulácie -inštalácia klasických bleskozvodov -projekčné práce -dodávky elektroinštalačného materiálu -revízia

Vykonávame čistenie a renováciu dielov kabínovým pieskovaním, tryskaním a mikrotryskaním. Odstránenie oxidácie, nečistôt, hrdze, karbónu, farieb - oživenie vzhľadu, zjednotenie povrchov. Balotina sa používa aj na renováciu hliníkových dielov alebo tryskanie nerezových materiálov. na tryskanie mikrotryskanie pieskovanie renovácia sa používa ...

Stavebná a montážna spoločnosť STAVOPLAST spol. s r.o. pôsobí na trhu od roku 1991. Hlavnou činnosťou firmy sú kompletná aj čiastková revitalizácia bytových domov. Ďalej sa zaoberá dodávkami a montážami vodovodného a kanalizačného potrubia. Pôsobnosťou firmy je celé územie Českej republiky. Naše služby: - zateplenie a fasády - čistenie a ...

Sklenárstvo: - rámovanie obrazov - brúsenie a vŕtanie plochého skla - výroba izolačných dvojskiel a trojskiel - žalúzie