Rozhodli ste sa pre sadrokartón? Využite sadrokartonárske práce zahŕňajúce podhľady jednoducho opláštené, priečky obojstranne opláštené, podkrovie a predsadené steny. Súčasťou služieb je aj maľovanie a nátery sadrokartónu, vloženie izolácie a fólie.

Remeselnícke práce, montáž: - tesárske práce - pokrývačské práce - sadrokartonárske práce.

Murárstvo -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti Maliarstvo nateračstvo lMontáže nabytku, podláh, sadrokartónu

Bytová výstavba a rekonštrukcia. Remeselnícke práce: - tesárske - pokrývačské, klampiarske - sadrokartonárske - murárske práce.

Stavebné a dokončovacie práce Rekonštrukcia domov, bytov a komerčných priestorov s možnosťou prevedenia na kľúč Demolácia Dodávka a montáž plastových, hliníkových, drevených okien a dverí. Montáž sadrokartónov a protipožiarnych konštrukcií Pôdne vstavby Akustické priečky a požiarne odolné konštrukcie Murárske práce - obklady, dlažby, ...

Stavebné práce: - pokladačské práce - maliarske, natieračské - sadrokartonárske - zateplenie domu.

Stavebné práce. Rodinné domy na kľúč. Strechy na kľúč. Pôdne vstavby. Montáž sadrokartónov, sadrokartonárske práce. Zatepľovanie budov. Rekonštrukcia kúpeľní na kľúč. Práca: - vodo, topo, plyn, elektro - klampiarske - tesárske - pokrývačské - obkladačské.