Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Realizujeme výkopové, zemné, murárske, stolárske, zámočnícke, maliarske, inštalatérske a elektrikárske práce či sťahovanie. Vykonávame údržbu a opravy nehnuteľností, starostlivosť o záhrady. Ponúkame pristavenie kontajnerov, odvoz sutí a odpadov, autoplošinu, odťahovú službu, to všetko České Budějovice a okolie. Ďalšie služby: Nonstop pohotovosť

Stolárstvo, podlahárstvo - výroba bytových doplnkov.

Stolárstvo. Práca: -truhlárske Výroba: -drevené schodiská vrátane zábradlia -obkladanie betónových a kovových schodísk -kuchyňa -vchodové a vnútorné dvere vrátane posuvných, posuvné steny -nábytokz lamina, z dyhovanej drevotriesky, z masívu (kancelárske, detské izby, spálne, predsiene) -okná špaletové, jednoduché, eurookná.

Drevointerier - výroba, predaj, stolárstvo: -kuchynské linky -komody, skleníky -príborníky, knižnice.

Stolárstvo, výroba: - zákazková výroba nábytku - pergoly - záhradné domčeky

Stolárske práce Výroba - kuchynský nábytok - nábytok - okná - dvere

Stolárske práce. Zákazková výroba, opravy: -dvere -vchodové a vnútorné -masív -schodisko -kuchynské linky -interiéry -postele, poschodové postele, skrine -rustikálny nábytok na zákazku.

Stolárstvo a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných drevotrieskových dosiek a ďalších moderných materiálov: -špecializácia na kuchynské linky a vstavané skrine -vybavenie miestností - detských a obývacích izieb, spální, pracovní, knižníc, obchodných a kancelárskych priestorov a pod.

Činnosť: -truhlárske práce -zákazková výroba -výroba nábytku a interiérov -stavebno stolárska výroba. -terasy z exotov, Thermodrev a WPC.

Zákazková výroba interiérového nábytku, detských hojdačiek a pergol. Výroba a montáž plotov. Ponuka služieb hodinového manžela, zaistenie elektrikárskych prác, montáže a demontáže nábytku, lustrov, svietidiel a doplnkov do kuchyne. Ďalej výroba psích búd a pelechov.

Remeslá, služby, výroba - stolárske práce Výroba - kuchyňa na mieru - vstavané skrine - kancelársky nábytok - záhradný nábytok - drevené podlahy - schody

Remeslá, služby - stolárska výroba Výroba -okná - dvere, schody - nábytok na mieru - kuchynské linky na mieru

Práca: -truhlárske Výroba: -stoly -dvere -schody -kuchyňa -skrine

Stolárstvo. Výroba: -vstavané skrine. -kuchynské linky. -drevené dvere. -nábytok na mieru.

Činnosť: - umelecko - remeselná - výroba drevených predmetov

Stolárstvo, výroba: - kuchyňa - vstavané skrine - spálňa, postele - bytový nábytok - kancelárie - dvere

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - samonosné schodisko - vchodové a vnútorné dvere - drevené balkóny - kuchyňa - vstavané skrine - kancelársky nábytok - deliace priečky