Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Služby: -sklad reziva -sušiarne, sušiareň -povrchová úprava v modernej lakovni. Práca s masívnym drevom -stavebno-truhlárska výroba. Vyrábame: -drevené okná -vnútorné dvere -vchodové dvere -repliky historických dverí a vrát -schody.

Stolárstvo, zákazková výroba, renovácia, reštaurovanie: -stavebno stolárske výrobky -nábytok -starožitný nábytok Zaoberáme sa predovšetkým opravou starožitností, starého nábytku, ale aj výrobou nového nábytku na zákazku, vrátane vchodových a vnútorných dverí. Tiež úzko spolupracujeme s čalúnikmi, preto je samozrejmosťou doplniť nábytok ...

Výroba, predaj nábytku. Vyrobíme kuchyne, obývacie izby, skrine, knižnice, komody, stolíky, stoly, detský nábytok, ostatná zákazková výroba, káter collection. Vyrábame schody, okná, dvere, ďalšie stolárske výrobky.

FI Stolárstvo Stolárstvo, výroba, predaj: -skrine, vstavané skrine a nábytok na mieru vyrábame najmodernejšou technológiou na CNC stroji Vstavané skrine na mieru, resp. nábytok na mieru a vybavením interiéru je naším hlavným výrobným zameraním.

Spoločnosť Design Compact, s.r.o. sa môže pochváliť viac ako 20-ročnou praxou v odbore výroby individuálneho nábytku. Zameranie máme predovšetkým na interiérovú výrobu, drevené obklady a pokládku terasových podláh. Zaistíme všetko od 3D návrhu až po samotnú realizáciu projektu. Firma spolupracuje s renomovanými architektmi a interiérovými ...

Výroba a montáž schodísk, okien a dverí. Projektovanie kuchýň, kuchyne, vstavaných skríň, skrine a nábytku, nábytok. Ponuka reštaurovania nábytku.

Služby: -kompletné účtovné poradenstvo. Práca: -tesárske a stolárske -realizácia stavieb (domčeky, podkrovné vstavby) -rekonštrukcia.

Stolárstvo, výroba postelí a nábytku z masívneho dreva

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky na zákazku - prevažne z plošných materiálov, ako je lamino Výroba - vstavané skrine na zákazku - prevažne z plošných materiálov, ako je lamino

-Poskytovanie technických služieb -Umelecko-remeselné spracovanie kovov -Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Výroba ...

Stolárstvo, stolárske práce, stolár, výroba, predaj, nábytok, výroba nábytku z masívu. Výroba na zákazku -kancelária, dvere, dverí, schody, schodiská - pergoly, vráta, dvere, okná, ploty, podhľady, obloženie stien, trámové stropy - všetky práce s drevom

Stolárske práce Výroba - kuchynské linky na mieru Zákazková výroba (malosériová) - nábytok - vstavané skrine

Realizácia: - kuchyňa - vstavané skrine - dvere - podlahy - kuchyňa.

-Veľkoobchod a maloobchod Stolárstvo, podlahárstvo

Služby: Stolárstvo podlahárstvo.

Stolárstvo. Výroba, montáž, predaj: -podlahy -kuchyňa -vstavané skrine -kancelársky nábytok a pracovne -detské izby a spálne -vybavenie predajní, reštaurácií a hotelov, predajné a obslužné pulty, výlohy -doplnkový nábytok -schodisko a zábradlie -návrhy interiérov.

Výroba: -kuchyňa -dvere -obklady -Vstavané skrine a všetok interiérový nábytok.

Drevovýroba, stolárstvo a stolárstvo: -reklamný darčekový tovar -kazety pre darčekový a priemyselný tovar -hračky -sústružené predmety Povrchová úprava podľa priania zákazníka. Obaly na víno (drevené). Didaktické pomôcky.

Stolárstvo, stolárstvo, podlahárstvo. Výroba -drevené okná (okno, okná) -balkónové dvere v prevedení EURO IV 68. Novo aj výmena. Pre novostavby aj rodinné domy a panelové zástavby.

Práca: -truhlárstvo. Výroba: -nábytok, zákazková výroba, pokrové stoly a doplnky Materiál lamino

Zákazková výroba schodov a zábradlia. Schody: -pôdne -segmentové schody -bočnicové schody -vretenové schody -celodrevené schody z masívu -mlynárske schody -vonkajšie schody -obklady schodísk.

Stolárstvo: -dvere, vráta -obklady stien, stropov -menšia práca z lamina -pergoly -vonkajší nábytok -stoly, skrine -postele z masívu -opravy historického nábydku -výroba historických replík dverí a vrát.

Stolárstvo. Zákazková výroba nábytku. Výroba a renovácia kuchýň. Výrobky z masívu - dvere, postele a ďalšie. Záhradný nábytok - pergoly, prístrešky, altánky, detské domčeky...

Zákazková výroba nábytku a interiérov z laminovaných drevotrieskových dosiek a masívu. Obývacie steny.