Zháňate novú kuchynskú linku či vstavaný nábytok? Stolárska činnosť zahŕňa výrobu nábytku do domácnosti na mieru. Súčasťou služieb stolárov sú aj konzultácie, poradenstvo, zameranie priestoru, návrh riešenia, výroba, dodávka domov a kompletná montáž.

Stolárstvo, stolár Stavebne stolárska a stolárska zákazková výroba: -repliky-okná, dvere a nábytok (intarzie) -kuchyně-kuchynskej linky (lamino, masív) -nábytok spálne -Dvere vchodové i interiérové -Drevené schodisko samonosnéobklady schodísk

truhlářství Stolárske práce, výroba: - drevený nábytok - zákazková výroba - stolárske komponenty - včelárske vybavenie.

Výroba: -obilniny, olejoviny-repka, horčica -mák. Vlnenie: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autožeriav AD080. Drevovýroba: -zhotovenie krovu -ostatné stolárske práce. Píla: -porez, drevo. Predaj: -rezivo.

stolárska výroba - vyrábame nábytok, okná, schodiská alebo terasy na mieru. Pre hotely, penzióny, reštaurácie vytvoríme interiéry na mieru od vybavenie recepcie, izieb i reštaurácie.

Výroba: -truhlářství -kuchyně -sektorový nábytok -schodiště -terasy

Výroba: -tesárska, tesárske práce, tesár -drevostavby, drevostavba -prvky pre montované stavby -pokrývačské práce, pokrývač -truhlárske práce, stolár. Montáž: -strešná konštrukcia -pokladanie strešných krytín, strešné krytiny.

Stolárstva. Výroba: -nábytok: -sedací súpravy -obývacia steny -čalouněná letisko -rozkládací pohovky -kancelárskych zostavy -ložnice -kuchyňské linky -kuchyňské stoličky -detské izby -koupelový nábytok -letiště, váľandy.

služby: -truhlářství, podlahárstvo -vodoinstalatérské a murárske práce -sadrokartonářské práce.

Výroba: -truhlářství -nábytok na mieru.

Pavel Hartman prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na zákazkovú výrobu kuchýň, kancelárskeho nábytku, vstavaných skríň a nábytku do spální a detských izieb.

Karel Hladík pracuje v odboroch stolárstva, tesárstva, podlahárstva a pokrývačstva.

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Jiří Brabec sa zameriava na výrobu dreveného nábytku v privátnych aj verejných priestoroch, renováciu schodísk a na čalúnený nábytok

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.