Medzi tesárske práce patrí návrh a realizácia drevených konštrukcií rôzneho charakteru. Jedná sa o výrobu nosných konštrukcií budov, debnenia, striech, podlahových a strešných nosníkov a taktiež o doplnkové konštrukcie, ako sú pergoly, altány či zábradlie

Výroba, predaj, služby: -porez dreva -truhlárske rezivo -stavby strešných konštrukcií, drevostavby, pergoly, záhradné domčeky -ťažba a priblíženie dreva -výkup guľatiny, dreva, lesných pozemkov - výrub lesov -klampiarske a tesárske práce.

Výstavba, výroba - drevostavby, drevenice, zruby - záhradný nábytok - pergoly Remeslá, opravy - tesárske práce

Remeslá, služby - tesárske práce - pokrývačské práce Výroba, montáž - strešných konštrukcií, krovov - altány, pergoly, prístrešky - dvere - palubovky, montáž plávajúcich podláh - montáž strešných okien

Jiří Kotík sa zameriava na výrobu a montáž pergol, drevodomov, kaplniek, krovov a na ďalšie tesárske konštrukcie.

práca: - klampiarske - tesárske - pokrývačské - montáž strešných okien - práca s vysokozdvižnou plošinou.

činnosť - tesárske práce, opravy, rekonštrukcie, výmena krovov vrátane pokládky, krytiny - podlahárske práce, pokládka drevených podláh, vrátane zabrúsenie a náteru - podhľady z polubek aj vnútorné obklady z paluboviek.

práca: - nové strechy, rekonštrukcia strechy - pokrývači, tesárstvo - klampiari a oprava karosérií

Kompletné služby v oblasti tesárstvo: - palubovky, pergoly, väzby - rôzne prístrešky, terasy, búdy - realizácia na želanie

Píla Lubomír Mach s.r.o. sa zaoberá výrobou a predajom širokého sortimentu stavebného reziva. Nájdete tu hranoly, dosky, laty či fošne. Ďalej sa zameriavame na výrobu a montáž drevených strešných konštrukcií, dreveníc, montovaných domov a pergol. Používámeme vždy len kvalitné drevo z Vysočiny, ktoré pochádza zo zimnej ťažby. Naši pílu nájdete v ...

práca: - pokrývačské - klampiarske - tesárske - výškové práce pomocou horolezeckej techniky.

Josef Bartoň vykonáva tesárske práce a zameriava sa na predaj klasického a palivového reziva.

Petr Kupský poskytuje služby v oblasti tesárstva, pokrývačstva, podlahárstva, nástrojárstva a zámočníctva, poradí si aj so vzduchotechnikou a izolatérskymi prácami.

Jiří Kotačka vykonáva stolárske a tesárske práce so zameraním na stavebníctvo. Zameriava sa na okná, obloženie, dvere, vráta a strešné konštrukcie.

Dodávka - strešná konštrukcia Stolárstvo Tepelné izolácie striech Murárske práce

Vykonáva - drevostavby Stolárska výroba na zákazku masív, lamino Výroba - vstavané skrine (masív, lamino)

Firma zaoberajúca sa výrobou z dreva. Tesárstvo, stolárstvo. Výroba - záhradný nábytok.

Murárstvo. Stolárstvo, stolárske práce. Pokrývačstvo, pokrývačské práce. Tesárstvo, tesárske práce. Tepelné izolácie, zatepľovanie fasády. Realizácia, výstavba: -murované domy, montované domy.

Miloslav Janoušek prevádzkuje stolárstvo a tesárstvo, zameriava sa na výrobu preliezačiek, prvkov pre deti, pergol a mnoho ďalšieho.

Hľadáte stavebnú firmu? Potrebujete rekonštruovať či využiť obkladačské alebo murárske práce? Obráťte sa na nás! Firma sa zaoberá stavebnými prácami - murárske práce, obkladanie, dlažby, montáže sadrokartónov, ale súčasťou dodávok sú aj elektroinštalácie, inštalatérske, kúrenárske, zámočnícke, obkladačské a klampiarske práce podľa potreby ...

Výroba: -truhlárske práce -tesárske práce -kompletné strešné a pôdne systémy -sadrokartóny -pokrývačské a klampiarske práce.

Tesárstvo Malý sa zaoberá podlahárstvom, tesárstvom, pokrývačstvom a stolárstvom. Podlahy zaistia interiérové aj exteriérové, v rámci tesárstva sa postará o strešné trámy, altány a prístrešky av oblasti stolárstva dokáže vyrobiť napríklad záhradný nábytok, postele a stolíky.

Poskytujeme Tesárske, klampiarske a pokrývačské práce v kraji Vysočina (predovšetkým Trebišov a Jihlava). Realizujeme opravy striech i nové strechy.

Tesárske práce - ručne sekané trámy - drevené stropy - zateplenie - sadrokartonárske práce - montáž - pokrývačské práce.