Údržba a výrub stromov, umývanie okien, murárske práce, inštalácia reklám a systémov proti vtáctvu, montážne práce, realizácia fasád a striech alebo zhadzovanie snehu sú služby patriace pod nebezpečné výškové práce, ktoré je lepšie prenechať profesionálom

Výškové práce: - prevažne v stavebníctve - tam, kde je stavba lešenia finančne nákladná, ťažko prístupné miesta, drobná údržba klampiarskych, natieračských, kominických prác atď., v čase nevegetačného obdobia -prerezávanie stromov aj ich výrub v miestach, kde nie je možná pokládka celého stromu.

Ponúkané služby: - stavebné práce - murárske práce - výškové práce - rekonštrukcia bytových jadier - rekonštrukcia rodiných domov a panelových domov - stavby na kľúč - rekonštrukcia striech - rekonštrukcia balkónov - tmelenie panelových domov - zatepľovanie rodiných domov - fasády

Natieranie fasád Montáž - reklamné nápisy. Výškové práce - montáž reklamných nápisov. - natieranie fasád (aj vo výškach a zle dosiahnuteľných miestach).

Služby: -upratovacie práce -komunálne služby -údržba zelene -PO a BOZP -výškové a montážne práce -čistenie a likvidácia nebezpečných odpadov -technická správa budov Predaj, prenájom, oprava, servis: -výpočtová technika

Stavebná spoločnosť - výstavba nízkoenergetických drevostavieb - nadrozmerné zasklievanie, inštalácia nadrozmerných skiel - montáž, údržba a likvidácia oceľových konštrukcií - výškové práce.

Výškové práce vykonávame niekoľko rokov, počas ktorých sme získali mnoho skúseností. Výsledkom našej práce je paleta realizáciou rôznorodých projektov a rad spokojných zákazníkov. Sústredíme sa najmä na klampiarske, murárske práce vo výškach a na strechách.

Montážne práce: - oceľové konštrukcie - výrobné linky - technologické celky - vieme vyriešiť vďaka našim skúsenostiam aj nadštandardné a komplikované montáže Disponujeme vrtuľníkom - kráčajúcim žeriavom. Výroba oceľových konštrukcií. Výškové práce.

Svetlíky Brno Vykonávame rekonštrukcie svetlíkov. Opravy svetlíkov Brno a okolie. Výškové práce v Brne a okolí. Zaisťujeme klampiarske a pokrývačské práce Brno a okolie. Riešime havarijné situácie striech, odkvapov a dažďových zvodov. Maliarske a natieračské práce za pomoci horolezeckej techniky. Inštalácia vzduchotechnických prvkov do ...

Vykonávanie stavebných prác vo výškach.

Požičovňa, prenájom: - montážne plošiny 6 – 27 metrov Služby: - výškové a horolezecké práce

Natieračské práce Maliarske práce Tapetárske práce. Predaj, montáž - nábytok Výroba - nábytok. Hodinový manžel - údržbárske práce - maliarske, natieračské a tapetárske práce - montáž nábytku - vonkajšie a výškové práce - stavebné a remeselné práce. Výškové práce. Stavebné a remeselné prácerekonštrukcia na kľúč - bytové jadrá.

Služby: - požičovňa vysokozdvižná plošina - výškové práce - práca maliarska, natieračská, lakovnícka

Výškové stavebné práce s pomocou horolezeckej techniky.

Výškové práce montážnou plošinou do 13-tich metrov.

Ponuka všetkých prác vo výškach za pomoci horolezeckej techniky, montážou bleskozvodov a náterov a opráv fasád po vtáctve.

Služby: - výškové práce - umývanie a údržba všetkých typov vonkajšieho opláštenia budov - zdravotné ošetrovanie a výrub stromov

Zasklievanie lodžií a balkónov. Výroba a montáž: - oceľové a hliníkové zábradlie na panelové domy. Výškové práce. Nátery striech a fasád.

Rekonštrukcia domov a bytov - maliarske a natieračské práce - výškové práce - opravy a zateplenie striech - klampiarske práce - elektroinštalačná práca.

Výškové a zámočnícke práce - výškové práce horolezeckou technikou - zváračské práce.

Práca: - prierez, výrub stromov pomocou horolezeckej techniky - výškové práce

Vykonávanie: - pokrývačských a výškových prác, opráv a náterov striech.

Vykonávame: - výstavba a rekonštrukcia budov aj bytov. - projektová dokumentácia - murárske práce - horolezecké a výškové práce - maliarske práce - elektroinštalačná práca - inštalatérske práce -odborné posudky stavieb - stavebný dozor - vnútroštátna aj medzinárodná autodoprava.