Možnosť kúpy a montáže klimatizačnej techniky, kedy služby zahŕňajú aj opravy, pravidelné servisy a prípadnej výmeny. K dispozícii sú klimatizácia kazetové, nástenné, podstropné alebo parapetné, podľa toho, či je klimatizácia určená do firmy alebo domu.

Projekčné práce v odboroch: -vykurovanie -zdravotná inštalácia -plyn -vzduchotechnika -inžinierske siete -kanalizácia -vodovody -plynovody -bytové stavby -občianske stavby -bytové stavby -občianske stavby -vstavby, prístavby, nadstavby. Preukazy energetickej náročnosti budov.

Aleš Dudek sa zameriava na servis a montáž vzduchotechniky, elektroinštalácie, opravy strojov a zariadení, projektovanie a zabezpečenie revízie.

Predaj, montáž, servis: - klimatizácia a vzduchotechnika - realizácia na kľúč - klimatizácie pre: - rodinné domy, byty, kancelárie, obchody, školy, reštaurácie, kuchyne, galérie a občianska vybavenosť. - pôsobenie po celej SR.

služby: - systémy radiátorov - vykurovanie - podlahové, stenové - solárne systémy a tepelné čerpadlá

Petr Kupský poskytuje služby v oblasti tesárstva, pokrývačstva, podlahárstva, nástrojárstva a zámočníctva, poradí si aj so vzduchotechnikou a izolatérskymi prácami.