Zámočnícka činnosť zahŕňa inštalácie dverových výplní a ich opravy, výmeny zámkov, otváranie zabuchnutých bytov, vozidiel a trezorov, osadenie bezpečnostných prvkov, inštaláciu zatváracích systémov a služby týkajúce sa dverí, zámkov a ochrany majetku.

Prípravné práce pre stavby. Prípravné stavebné práce. Ručné výkopové práce. Zámočníctvo, zámočnícke práce.

Jaroslav Baksa prevádzkuje zámočníctvo a zameriava sa na delenie materiálu, sústruženie, frézovanie, brúsenie, vŕtanie, zváranie a na ďalšie činnosti.

Zákazková kovovýroba: -akékoľvek atypické výrobky z nerezu v kombinácii s drevom, sklom, klasickou oceľou vrátane povrchových náterov. Kovodelná výroba: -zámočník, zámočnícke práce -služby, spolupráca. Návrh, spracovanie dokumentácie, výroba, dodávky vrátane montáží: -interiéry a exteriéry pre rodinné domy aj verejné budovy: štátne, ...

Rastlinná výroba: -pestovanie poľnohospodárskych plodín. Živočíšna výroba. Vykonávame: -stavebné práce -zámočnícke práce -stavebná výroba.

Výroba, montáž: -oceľových okien, dverí (systém JANSEN) -oceľové protipožiarne uzávery (systém JANSEN, požiarna odolnosť EW, EI a S) -oceľové konštrukcie, mostné zábradlie -ostatné oceľové konštrukcie (balkóny, ploty atď.) Povrchová úprava polyuretánovými práškovými farbami KOMAXIT alebo žiarové zinkovanie. Dodávka poštových ...

Antonín Zacha sa sústredí na kováčske práce, výrobu brán, plotov a kovaných výrobkov.

Bohumil Kročil pracuje v odbore zámočníctva. Práca súvisí s technickou dokumentáciou, výrobou, montážou a opravami zámočníckych prvkov.

Činnosť, služby: - zámočnícke práce - drobnejšie elektroinštalácie - pripojenie spotrebičov umývačky, práčky Oprava, servis: - drobné spotrebiče - sporáky - umývačky - chladničky - čerpadlá, bojlery, elektrokotly

Ladislav Gloser poskytuje zámočnícke, zváračské a montážne práce. Pracuje s rôznymi materiálmi ako sú napríklad oceľ, nerez a plast.

Kovovýroba, zámočníctvo. Výroba - pracovné stoly - polohovacie stoly - zariadenie pracovísk - výroba skriňových vstavieb do úžitkových vozidiel - kovové konštrukcie - zábradlie - jednoduché stroje, vrátane ich servisu a opráv.

Luboš Mahel zo Žďáru nad Sázavou sa zameriava na činnosti týkajúce sa zámočníctva, montáží a opráv tvárniacich a hydraulických strojov.

Zámočnícke práce. Výroba: - kovové, liatinové a betónové lavičky, stoly - záhradný nábytok - odpadové koše - pieskovisko.

Práca -zámočnícke -vykonanie všetkých zámočníckych prác -záhradné altány a pergoly -kované brány -bezpečnostné dvere, mreže, zámky, systémy generálneho kľúča -autorizované stredisko MUL-T-LOCK -predaj spojovacieho materiálu -kontrola triedenia. - pálenie plechov laserom

Radim Zástera pracuje v oblastiach nástrojárstva, zámočníctva, kovovýroba a zaisťuje aj predaj a montáž tieniacej techniky.

Kovovýroba: zámočnícke práce - oceľ, nerezová oceľ, hliník. Výroba a montáže - technologického vybavenia prevádzok - oceľových konštrukcií. - výroba podľa špecifikácie zákazníka - zabezpečenie zákaziek a údržba

Výkup - obrábacie stroje Predaj a opravy - obrábacie stroje Kovoobrábanie Zámočnícke práce

Vykonávame čistenie a renováciu dielov kabínovým pieskovaním, tryskaním a mikrotryskaním. Odstránenie oxidácie, nečistôt, hrdze, karbónu, farieb - oživenie vzhľadu, zjednotenie povrchov. Balotina sa používa aj na renováciu hliníkových dielov alebo tryskanie nerezových materiálov. na tryskanie mikrotryskanie pieskovanie renovácia sa používa ...

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytov a bytových jadier - murárske práce - vodoinštalatérske a kúrenárske práce - zámočnícke práce - sadrokartonárske práce - projekčná činnosť.

zámočníctvo: - zámočnícke práce (vŕtanie, zváranie metódou MIG a TIG, brúsenie a opracovanie ocele i nerezovej ocele) - delenie materiálu na pásovej píle - kusová aj sériová výroba - zváranie hliníka na stroji FRONIUS magic wawe 3000 - výroba kotiev - výroba brán a plotov - stavba konštrukcií z hliníkových profilov systému ITEM - ...

služby: - zámočníctvo - predaj a montáž brány - dodávka tieniacej techniky

kovovýroba - kovoobrábanie - zámočnícke práce.

práca: - kovovýroba - kovoobrábanie - zámočníctvo. Výroba, veľkoobchod: - spojovací materiál - hutný materiál - náradie - zvárací technika.

zámočníctvo: - nerezové výrobky na mieru - oceľové konštrukcie

Zámočnícke a kováčske práce (oplotenia, schody, brány), stavebné a kamenárske práce (kolárny, zámková dlažba), výrobu industriálneho nábytku na mieru podľa priania zákazníka.