Výkopy kanalizácií, demolácie, hĺbenie základov rodinných domov, výkopy pre inžinierske siete, úpravy terénu či hĺbenie pre bazény? Tieto všetky činnosti spadajú do zemných a výkopových prác, ktoré sa vykonávajú pomocou bagrov, minibagrov či rýpadiel.

Stavebniny. Požičovňa stavebného náradia. Zemné práce. Autodoprava - nákladné automobily, dodávky. Návrhy fasády. Predaj, stavebniny: -pojivá a maltové zmesi -stavebná chémia a farby -muriace materiály -betónové výrobky -izolácia -dvere, zárubne - dvere interiérové, vchodové -strešné krytiny a doplnky -sadrokartóny -hutnícke ...

Výstavba a rekonštrukcia rodinných domov a bytov: -RD na kľúč -kompletná rekonštrukcia domov a bytov -hrubé stavby -zateplenie budov a fasád -strojné omietky -murárske práce -búracia práca -výkopové práce -betonárske práce -projektová dokumentácia.

Zemné a výkopové práce - demolácia - hĺbenie pre bazény - výkopy pre inžinierske siete

Cestná motorová doprava - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou presahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo vecí, - nákladné prevádzkované vozidlami alebo jazdnými súpravami s najväčšou povolenou hmotnosťou nepresahujúcou 3,5 tony, ak sú určené na prepravu zvierat alebo ...

Predaj: - palivové drevo, drevo Služby: - kontajnerová doprava - odvoz sute, sutí - zemné práce - búranie

Činnosť: - autodoprava - zemné, výkopové práce.

Činnosť: - zemné a výkopové práce - demolácia

Zemné a výkopové práce - výkopy základov - výkopy pre inžinierske siete (vodovod, plynovod, kanalizácia) - hĺbenie bazénov - terénne úpravy - demolácia. Autodoprava - dovoz štrku, piesku a zeminy.

Práca: - zemné, výkopové - demolácia. Stavebné práce: - výstavba rodinných domov, garáží - rekonštrukcia budov.

Služby: - všetky upratovacie práce. - upratovanie po zosnulých - vypratanie bytov pri sťahovaní - čistenie pôdy. Stavebné práce: - terénne úpravy - výkopové práce - pokládka zámkovej dlažby - kanalizácia.

Remeselnícke práce: - murárske, stavebné, výkopové a pozemné práce.

Zemné práce vrátane ťažby a prepravy materiálu ťažkou stavebnou technikou.

Naša spoločnosť poskytuje služby v oblasti stavebných a zemných prác, autodopravy, predaja nových bytových jednotiek a priestorov na prenájom. Pôsobíme na trhu už od roku 2001. Zaoberáme sa priemyselnou aj bytovou výstavbou a pôsobíme prevažne na Blanensku. Disponujeme modernou technikou 20 kmeňovými zamestnancami, ktorí sú špeciálne školení a ...

Kontajnerový odvoz sutín, zeminy prenájom - kontajnery Preprava: - materiál piesok betonársky aj na maltu, mulčovacia kôra na záhrady, štrky z kameňolomov rôznych veľkostí Odvoz a likvidácia: - stavebné sute - výkopové zeminy - komunálne odpady - drevo Výkopové zemné práce strojom (vykopanie základov, vodovodných a kanalizačných ...

Stavebná firma: - vodohospodárske stavby, - zemné práce, - výstavba oporných múrov z lomového kameňa - kladenie zámkových dlažieb - dlažby z lomového kameňa Predaj: - piesok, kamenivo, lomový kameň.

Murárske, sadrokartonárske, výkopové práce.

Činnosť: - zostavovanie počítačov na zákazku

Realizácia stavieb - drevostavby - búracie a výkopové práce - stavebné práce - zatepľovanie - tesárske, pokrývačské a klampiarske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - podlahárske práce.

Stavebná činnosť: - inžinierske siete - komunikácia - vodohospodárske stavby - zemné práce - demolácia Prenájom: - stavebné stroje, mechanizácia

Stavebná firma: - rodinné domy, nízkoenergetické budovy, hrubé stavby, stavby na kľúč - pokládka dlažby, obkladov - oprava aj zateplenie fasád - prístavby, nadstavby a podkrovné vstavby - oplotenie, rekonštrukcia, zatepľovanie - terénne úpravy, výkopové a zemné práce.

Murárstvo. Práca: - všetky murárske - zemné práce - výkopové práce, výkopy - demolačné práce, demolácie.

Natieračské práce Maliarske práce Elektroinštalačné práce Murárske práce Zámočnícke práce.

Stavebné práce - rekonštrukcia budov - murárske práce - zatepľovanie objektov - demolácie a búracie práce - zemné práce - pokrývačské a klampiarske práce.