Drevené okná a dvere sú najlepším riešením pre nízkoenergetické a pasívne domy. Ponúkajú značnú úsporu, širokú škálu drevodekorov a vykazujú dlhú životnosť. Eurookná si môžete zaobstarať aj vo variante s nalepovacími priečkami alebo izolačným sklom.

Stavebné práce v interiéri aj exteriéri: - výškové práce - maliarstvo, natieračstvo - fasády - rekonštrukcia bytov a domov. Dvere: - vstupné, bezpečnostné - plastové, euro, dyha. Okná: - zárubne, parapety - drevené schodisko - žalúzie, markízy - zasklievanie balkónov. Potrubie: Strojné čistenie potrubia a odpadov.

Drevostavby na kľúč po celej ČR. Zateplenie bytových a panelových domov a rodinných domov. Okná a dvere. DREVOSTAVBY: VEXTA vyrába a stavia rodinné domy - na báze drevostavby. Realizujeme ako vlastné typové domy - prízemné aj poschodové (katalóg rodinných domov poskytujeme na vyžiadanie ZADARMO), tak projekty individuálne, prípadne rodinné ...

Dodávka, predaj, montáž, servis, poradenstvo: - drevené eurookná, dvere - okná a dvere SAPELI, TWW interiérové dvere - puzdrá pre posuvné dvere - plávajúce podlahy - strešné okná, rolety a žalúzie - skladacie schody - nábytok na mieru - garážové vráta, pojazdové brány, puzdrá na posuvné dvere - stavebné úpravy.

Plynoinstlační práce kúrenárske práce vodoinštalačné práce Predaj a montáž: - dvere (vchodové, vnútorné, vonkajšie, technické) - vrátane zárubní

Veľkoobchod, predaj: - podlahové krytiny, - plávajúce podlahy, - ekologické palivá, - dvere, - drevené okná vrátane montáže, - drevené terasy vrátane montáže.

Výroba, predaj, montáž: - okná - drevené, eurookná, drevohliníkové - drevené vstupné dvere - drevené vchodové dvere - drevené eurookná - drevohliníkové okná a dvere - balkónové okná a dvere - francúzske okná - stenové systémy okien a dverí DAKO - HS portály - HEBE SCHIEBE - horizontálne posuvné okná - do boku posuvné okná a ...

Stolárstvo. Stolárske práce. Výroba: - eurookná - dvere - kuchynské linky.

predaj: - podlahové krytiny - dvere - koberce - PVC - vinyl. Realizácia pokládky - drevené, korkové, laminátové Dvere - vchodové, interiérové.

Dodanie a montáž: - interiérových dverí - vnútorné tieniace techniky - vonkajšie tieniace techniky - balkónových sušiakov. Služby: - hodinový manžel.

Naša firma OKNOSTYL group s.r.o. sídliaci v Kuřimi sa zaoberá dodávkou, predajom a montážou plastových, drevených a hliníkových okien a dverí, strešných okien, žalúzií a garážových brán. Pôsobíme v celej SR. Dodávka, predaj a montáž: - plastové okná, eurookná, hliníkové okná, strešné okná - garážové vráta - zimné záhrady - vchodové a ...