Výhody plastových okien a dverí sú tepelná a zvuková izolácia, odolnosť proti korózii a poveternosti a bezúdržbovosť. Odborné firmy ponúkajú dodávku a montáž nových plastových okien a dverí, montáž parapetov, okenných aj dverných žalúzií a ochranných sietí

Stavebniny, predaj: -stavebný materiál, stavebniny -strešné krtytiny, podstrešné fólie, hydroizolácia -plastové okná, dvere, rolety -strešné okná VELUX.

Výroba, predaj: -plastové okná (okno) a dvere -drevené okná a dvere -výlohy -siete -rolety -žalúzie -parapety -zimné záhrady -príslušenstvo -demontáž -výmenu starých okien (za nové vrátane murárskeho zapravenia) -všetko na mieru podľa zadania. Okná, dvere a presklené steny na mieru. Okná jednokrídlové, viackrídlové, okná rôznych ...

Predaj, montáž: -strešné okná (okno, okien), dekoratívne a zatieňovacie doplnky VELUX, FAKRO.

Pokrývačské a klampiarske práce vrátane dodávok všetkého materiálu na strechy. Montáž strešných okien všetkých značiek.

Predaj, montáž: Eurookná, dvere, vráta. Plastové okná (okno) a dvere 3 až 6-tich komorové profily, možnosť výberu až z 20 farieb a dekorov. Žalúzie, parapety, siete proti hmyzu.

REGENERÁCIA STAVIEB NA KĽÚČ Sme spoločnosťou s viac ako dvadsaťročnou tradíciou so zameraním najmä na regeneráciu a energetické úspory domov vo vlastníctve spoločenstiev vlastníkov a družstiev. Firma má kvalifikované tímy zamestnancov, ktoré pre regeneráciu vášho domu zaistia: - stavebno-technické posúdenie a koncepciu regenerácie domu - ...

Realizujeme opravy a údržbu plastových, hliníkových a drevených (euro) okien a dverí a ich príslušenstvo (žalúzie, sitá proti hmyzu, dverné samosavierače)

Sadrokartónové systémy: -montáž suchých stavieb -dodávka a montáž strešných okien-Certifikovaná montážna firma okien VELUX -návrh, dodávka a montáž sadrokartónových systémov -individuálne riešenie a realizácia interiérových stavieb -návrh, dodávka a montáž stropných podhľadov-Certifikovaná montážna firma podhľadov AMF.

Predaj a montáž - okná a dvere REHAU - hliníkové okná a dvere.

Predaj - obklady - dlažby - dvere - zárubne.

Vykonávame montáže minerálnych a kazetových podhľadov, strešných okien aj zhotovenie sadrových omietok. Sadrokartonárske práce.