Koberce z umelého vlákna, detské koberce, kusové koberce, koberce z prírodného vlákna, metrové a záťažové koberce - sortiment kobercov je široký, a preto sa hodí do všetkých interiérov. Zaistia tepelnú izoláciu, zamedzia šírenie zvukov a chránia podlahu.

Najväčší predajca podlahových krytín v SR.

Najväčší predajca podlahových krytín v SR.

Najväčší predajca podlahových krytín v SR.

Eshop, predaj: -kusové aj metrové koberce rôznej kvality a veľkostí -podlahové krytiny s možnosťou pokládky -bytový textil: -záclony, závesy, obliečky, deky, prikrývky pre alergikov -teflónové obrusy -osušky, uteráky -dámske a pánske svetre, tričká, pyžamá, nočné košele, plavky -spodná bielizeň ANDRIE, CORNETTE -obliečky ...

Zaistíme prenájom a pravidelné čistenie vchodových rohoží a čistiacich zón pre obchody, kancelárie či obytné budovy. Rovnako tak pracovných odevov pre rôzne odvetvia a servis priemyselných utierok.

Predaj, pokládka: -všetky druhy podlahových krytín -zameranie, kalkulácia zadarmo. Dodávame: -koberce -linolea, PVC -plávajúce podlahy -drevené podlahy, korok. Zaisťujeme rozvoz tovaru. Zhotovujeme anhydritové potery.

Komplexné podlahárske práce Vám zaistí firma Stanislav Šafránek. Vykonávam pokládku širokého spektra podlahových krytín. Najmä kobercov, plávajúcich podláh, parkiet, PVC či vinylových podláh. V prípade parkiet a drevených podláh zaisťujem ich renováciu. Sídlo firmy nájdete na adrese Mánesova 873, Klatovy. Práca, remeslo: - podlahár - ...

Predaj: -koberce -PVC -laminátové a drevené plávajúce podlahy. Služby: -rozvoz po Prahe zadarmo -zaistenie pokládky všetkých podlahových krytín našimi odborníkmi -veľký výber v našej vzorkovni, kde vám s výberom pomôžu naši odborníci.

Predaj, montáž, pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC - korok - plávajúce podlahy - obkladové panely - obklady, dlažby.

Maloobchod, predaj, pokládka: -podlahy (laminátové, drevené, prírodné linoleum, plávajúce, korkové) -PVC podlahové krytiny -koberce -interiérové dvere -schodisko -parapety -soklové lišty.

Podlahárstvo, predaj, montáž. - drevené podlahy - vinylové podlahy - parkety - drevené plávajúce podlahy - laminátové plávajúce podlahy - linoleum a marmoleum - PVC - koberce. Činnosť - podlahárske práce - renovácia parkiet.

Naše trávne koberce sú vypestované z vysoko kvalitných tuzemských trávnych zmesí v týchto kategóriách: -stredne záťažový – pre záhrady a parky -ihrisková – pre vysokú záťaž na športoviskách. Široké využitie: -parky -záhrady -strešné záhrady -futbalové ihriská -detské ihriská -ostatné trávnaté plochy.

Podlahárske práce. Predaj, pokladanie: - parkety, PVC, koberce, plávajúce podlahy.

Predaj: -lacné koberce výpredaj z výstav a veľtrhov -laminátové podlahy.

Predaj a pokládka podlahových krytín. Zaisťujeme dodávku, montáž a predaj podlahových krytín vrátane čistiacich zón. Renovácia a opravy starých podláh, ďalej vyrovnávanie podkladov. Maloobchodný aj veľkoobchodný predaj doplnkov, čistiace prostriedky vhodné na údržbu podláh ako sú laky, tmely, lepidlá a podlahárska chémia.

Ponúkame predaj aj výkup rustikálneho a holandského nábytku. V našej ponuke nájdete starožitnosti aj úplne nový nábytok. Vybrať si môžete z rôzneho nábytku, sedacích súprav-kožených i látkových, obývacích stien, skriniek, komôd, stolov, stolíkov, stoličiek, jedálenských súprav, spální a mnoho ďalšieho. V našej ponuke nájdete aj kusové koberce. ...

Pokládka kobercov, krytín, PVC, výroba nábytku, okná, dvere, schody, drevostavby, altány, záhradné sedenie, oplotenie, terasy, záhradný nábytok a doplnky, presklené steny, presklené priečky, prepážky, interiéry, stolárske práce, tesárske práce, tesárske konštrukcie , rezivo, výroba šindle, dlhu, výroba pilárska a impregnácia dreva, stavebné práce, ...

Predaj: - záťažové a kusové koberce, PVC*, plávajúce podlahy. Služby: - tapetovanie, maliarske a natieračské práce - pokladanie podlahových krytín, obšívanie.

V našej vzorkovej predajni podláh a dverí ponúkame kvalitné interiérové dvere aj širokú ponuku vzoriek odolných plávajúcich podláh. Špecializujeme sa na laminátové a vinylové podlahy. Vykonávame montáž a servis dverí, podlahárske práce a renovácie, vrátane súvisiacich remeselných prác. Podlahárstvo, podlahárske práce, pokládka, predaj ...