Medzi najčastejšie podlahové krytiny v interiéroch radíme PVC podlahy, linoleá, marmoleá, metrážové a kusové koberce, vinylové, drevené, laminátové, korkové a plávajúce podlahy. Okrem krytín môžete zakúpiť aj doplnky, ako sú rohože, podložky či lišty.

Drevo je materiál budúcnosti. To je naše motto, ktorým sa riadime pri výrobe podláh pre Vašu domácnosť, kanceláriu a ďalšie vnútorné priestory. Sme firma Bohemia-Parket, ktorá sa zaoberá výrobou masívnych dubových a jaseňových podláh, ktoré poskytujú zdravé vnútorné prostredie. Drevené podlahy majú schopnosť absorbovať vlhkosť zo vzduchu a neskôr ...

Kompletné vybavenie interiérov od návrhu, cez zákazkovú výrobu až po montáž, stolárske práce na mieru najmä pre Mělník a okolie, Prahu a severné Čechy. Zákazková výroba nábytku na mieru. Vybavenie interiérov pre byty, kancelárie, školy (odborné učebne), hotely a ubytovacie zariadenia, domovy sociálnych služieb a laboratória. 3d grafické ...

Reštaurátorské ateliéry, reštaurátori. Reštaurovanie a obnova kultúrnych pamiatok licencie Ministerstva kultúry. Reštaurátorské práce, reštaurovanie, renovácie, rekonštrukcie, historický prieskum,  reštaurátorský prieskum, opravy pamiatok:  - sakrálne predmety, oltára, mobiliáru  - kostolné, chórové lavice, rezby  - ...

Maloobchod, predaj: - bytový textil - záclony - obliečky - galantérie. Maloobchod, pokládka: - koberce - PVC podahy - vinylové podlahy.

Dodávka, realizácia, pokládka, renova: - podlahové krytiny - plávajúce podlahy - vinylové podlahy - PVC - parkety - drevené podlahy.

Luxus v klasickom štýle. Služby a predaj: - návrhy a realizácie projektov - poradenská činnosť v oblasti interiéri, exteriéru alebo dizajnu - štýlový nábytok a doplnky - návrhy zahŕňajú aj štukovú výzdobu, nástenné maľby, tapety, závesy, záclony, koberce, obrazy, porcelán -orientální koberce -klasická nábytok - bytové doplnky

Maloobchod, veľkoobchod, pokládka: - podlahové krytiny - parkety - PVC, vinyl, marmoleum - koberce - renovácie drevených podláh.

Dovoz, predaj: - koberce, kobercov pre výstavy, veľtrhy a reklamu

Podlahárstvo, predaj, montáž: - podlahové krytiny - laminátové, drevené, plávajúce a vinylové podlahy - PVC, lino, koberce

Predaj, montáž, servis: - interiérové, exteriérové dvere - laminátové, vinylové podlahy. práca: - rekonštrukcia bytov - výstavba rodinných domov.

predaj - drevené terasy, podlahy - záhradný nábytok - stavebné materiály a rezivo - izolácia - dvere, zárubne.

Maloobchod, predaj, e-shop: - koberce - PVC krytiny.

Firma Podlahy Ochotný sa zaoberá predajom a montážou podlahových krytín a podlahové chémie pre Prahu, strednej a južné Čechy. Realizujeme podlahy v bežných interiéroch, ale sme schopní zabezpečiť aj veľkoplošné zákazky ako sú telocvične, kultúrne sály či skladové priestory.

Firma Tomáš Tvrdík, Kutná Hora a Hradec Králové ponúka, interiérové dvere, koberce a PVC, drevené podlahy. V našej predajni a vzorkovni nájdete: parkety Drevené plávajúce podlahy Laminátové plávajúce podlahy dosky Koberce: kusové, metrové, záťažové či dizajnové PVC korkové podlahy mozaiky lišty Samozrejmosťou je pokládka alebo ...

Výkup, predaj: - staré perzské koberce

Špecialista na vybavenie interiérov Apokork štúdio je špecialista na vybavenie interiérov, od roku 1994 máme 40.000 spokojných zákazníkov. Náš sortiment: podlahové krytiny, interiérové dvere, vstavané skrine, plastové a hliníkové okná, vonkajšie žalúzie a predokenné rolety, garážové vráta, markízy. Montáže vykonávame vlastnými zamestnancami.

Najväčší predajca podlahových krytín v SR.

Najväčší predajca podlahových krytín v SR.

Najväčší predajca podlahových krytín v SR.

Zaistíme prenájom a pravidelné čistenie vchodových rohoží a čistiacich zón pre obchody, kancelárie či obytné budovy. Rovnako tak pracovných odevov pre rôzne odvetvia a servis priemyselných utierok.

Dodávka a montáže - oceľové montované halové konštrukcie - priemyselné haly - športové a viacúčelové haly. Stolárska výroby - drevené podlahy - okná, dvere - záhradný nábytok. Predaj - materiál na výstavbu golfového ihriska - príslušenstvo na golf, golfové palice, jamky, zástavky, loptičky a všetko potrebné vybavenie ihriska.

Naše trávne koberce sú vypestované z vysoko kvalitných tuzemských trávnych zmesí v týchto kategóriách: -stredne záťažový – pre záhrady a parky -ihrisková – pre vysokú záťaž na športoviskách. Široké využitie: -parky -záhrady -strešné záhrady -futbalové ihriská -detské ihriská -ostatné trávnaté plochy.

Predaj: -lacné koberce výpredaj z výstav a veľtrhov -laminátové podlahy.