Zameranie, dodávka, montáž plastových okien a dverí.

Firma PERITO, ktorá sídli v Dyji pri Znojme, je výrobcom akustických dosiek PERITO. Tieto ekologické dosky sú vyrábané recyklovaním papierového odpadu bez pridania chemických aditív (neobsahujú formaldehyd). Sú vynikajúcou alternatívou OSB a sadrokartónových dosiek. Navyše sú unikátne svojou dobrou protihlukovou vlastnosťou už pri ich nízkej ...

Revízia tlakových nádob, parných a teplovodných kotlov 4.triedy a plynových zariadení (plynovody a spotrebiče plynu).

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -spojovacie materiál - skrutky, skrutky, matice, podložky, perovky, kolíky, čapy, závlačky, klince, pružiny, hmoždinky, kotviaca technika.

Plot postavíme spravidla do mesiaca od potvrdenia objednávky, konzultácie zadarmo priamo na mieste budúceho plotu. Navrhneme a odporučíme design a typ dosiek. Profesionálne postavíme. Betónové ploty sú praktické, postarajú sa o dostatok súkromia a zaistia bezpečie.

Spoločnosť iWATING s.r.o. nadväzuje na činnosť spoločnosti IRMANN CS, zameriava sa na výrobky s UV žiarením a zostavuje a vyrába úpravne vody. Adresa kancelárie: Pražská 46, 66902 Znojmo

Maloobchod, predaj: -elektroinštalačný materiál, ističe -zásuvky, stýkače, vypínače, spínače -poistky, objímky, vidlice, relé, žiarivky -žiarovky, bleskozvodný materiál.

Predaj domácich potrieb, dekorácií pre dom aj záhradu, elektrospotrebičov, elektromateriálu, spojovacieho materiálu, náradia, záhradných potrieb.

Domáce potreby: - vodoinštalačný materiál - elektroinštalačný materiál - farby a laky - drogéria a drogistický tovar - spojovací materiál - biele elektro - čierne elektro - záhradná technika.

Konopné izolácie. Canna Flex a Canna Panel

zimné záhrady, zimná záhrada, bazénovej haly -rolety -markýzy -Hliníkové okná, dvere -atypické konštrukcia Pôsobnosť: celá SR

Návrh, montáž, servis: -tepelné čerpadlá -klimatizácia -radiátorové, podlahové, nástenné kúrenie -stropní kúrenie, chladenie -chladič, mraziace zariadenia ai.

Ponúkame kvalitné zastrešenie bazénov. Vykonávame montáž a servis. Bezplatné, nezáväzné cenové kalkulácie a konzultácie.

Výroba obloženia stien a nábytku. Montáž dverí, okien a schodov.

Stavebný bazár, výkup: -stavebný materiál, stavebniny. Predaj: -stavebný materiál nový a použitý -náradie -sekčné oceľové garážové brány STANLEY a WINDSOR-DOOR. Požičovňa, prenájom: -zváračka na plastové potrubie -rezačka na dlažbu a obklady -mlynček na brizolit.

predaj: -nábytku -kancelářského -pracovního -sestavy do obývacích izieb -kuchyňské linky -postele -obývacia steny -Dvere.

Veľkoobchod s elektroinštalačným materiálom. Náradie, nástroje, káble, batérie.

Výroba, predaj, montáž, servis: - automatické posuvné dvere (oblúkové, rohové, priame, lineárne, panikové, teleskopické) - garážové vráta sekčné Comfort - priemyselné vráta sekčné VM01, VM02, VMO3 - protiprievanové vrátové clony (kyvné vráta, pruhové závesy, rýchlonavíjacie vráta) - pohony na diaľkové ovládanie pre vráta a ...

Inštalatérske práce, remeslo, služby: -elektroinstalace, montáž-elektrická inštalácia -topenářství, montáž-domové plynovody -vodoinstalatérství, vodovodné a kanalizačné prípojky. Montáž, záručný a pozáručný servis, oprava, údržba: -plynové spotrebiče -plynové kotla (JUNKERS, THERMONA, COSMOGAS, BUDERUS, DESTILA). -domáce plynovody.

Predaj a montáže drevených, dřevěnohliníkových a plastových okien a dverí. Niton, obchodný partner firmy JOSKO. Kvalita, Dizajn a Inovácia z Rakúska. Josko má kompletnú ponuku okien, drevohliníkových okien, drevených okien, plastových okien, vstupných dverí, interiérových dverí a celoskleneného bezrámového systému ...

Predaj interiérových dverí, plávajúcich, vinylových, drevených a laminátových podláh, podlahových, obkladových aj zasklievacích líšt, terasových dielcov a peliet.

Spoločnosť AZ INTEC sa zaoberá predajom vlastných výrobkov zo skupiny AZ zákazníkom z oblasti priemyselno-výrobných spoločností. Distribuuje predovšetkým nerezové korugované rúrky a hadice pre vedenie kvapalín, vykurovacích a medicinálnych plynov, vrátane uzatváracích a prepájacích armatúr ako sú kohútiky alebo ventily. Výrobkové spektrum siaha od ...