predaj - komíny predaj - izolácia - hydroizolácia predaj - okná a dvere predaj - stavebný materiál predaj - strešné krytiny

Veľkoobchod, maloobchod: - vodo - topo - plyn - sanitárna keramika - sprchové kúty a boxy - kúpeľňový nábytok - kúpeľňové obklady. Stavebné práce: - kompletná realizácia kúpeľní.

Interiérové štúdio - dodávky a montáž dverí, zárubní, podlahovín - nábytok na mieru - sedací nábytok, bytové doplnky - tieniaca technika.

Stavebné práce: - obkladačství - murárstvo - zatepľovanie - sádrokartonářství predaj: - všetok stavebný materiál.

Realizácia, opravy, rekonštrukcie, revízie elektroinštalácie: - v bytových domoch, rodinných domoch - kanceláriách. Slaboprúdové rozvody. Dodávka a montáž kamerových systémov. Zaistíme dodávky elektromateriálu.

Veľkoobchod, predaj: - spojovací materiál (skrutky, matky, matice, skrutky, klince) - výroba spojovacieho materiálu podľa výkresovej dokumentácie - ložiská, guferá tuzemská i dovozová - príslušenstvo ložísk. - zámočníctvo, kovovýroba. Maloobchod, predaj: - Přerov, Smetanova 10 - tel .: 581220377.

Výroba a predaj: - mechanické upchávky pre čerpadlá - tesniace systémy pre čerpadlá.

Sme stolárska firma zaoberajúca sa zákazkovou výrobou: Nábytok z masívu, lamina a dyhy Kuchyňa, vstavané skrine, spálne, postele, obývacie steny, kúpeľňový nábytok, pracovné a jedálenské stoly a iné podľa vášho želania Samonosné schody, obklady schodísk, zábradlí, poschodia na spanie Dodávame / sprostredkujeme: Interiérové ...

AkrylDek s.r.o. je spoločnosť sídliaca v Šumperku, ktorá prináša na medzinárodný trh dizajnový materiál s výplňou rastlín a kameňa - Dekorakryl. Dekorakryl je výbornou alternatívou skla, potlačeného skla a iných bežne používaných materiálov, preto nájde široké využitie v interiéri, najmä pre obklady a výplne. Dekoratívne akrylátové sklo s ...

predaj: - spojovací materiál - pletivo - železiarstva.

Predaj, montáž: - tepelné čerpadlá - klimatizácia - podlahové kúrenie - priemyselné chladenie - infražiariče

-Výroba stavebných hmôt, porcelánových, keramických a sadrových výrobkov -Velkoobchod a maloobchod

Dodávateľ reziva a výrobkov z dreva: - sušené stolárske rezivo - stavebné rezivo - palubovky - smrek, sibírsky smrekovec, thermowood - hobľované tovar - laminované dosky - OSB dosky - plávajúce podlahy - laky, lazúry, vosky - drevené brikety.

Otta interiéry Predaj, montáž: - žalúzie - látkové rolety - siete proti hmyzu - plastové zhrňovacie dvere - čalúnenie dverí - silikónové tesnenie.

predaj: - krby - kachle - regulácia. stavba: - krby - kachľové pece a sporáky.

Stavebná činnosť: - zakladanie stavieb, novostavby, rekonštrukcie striech, dodávky a montáže eurookien, dverí.

Dodávka a návrhy interiérových riešení: - stavebné puzdrá pre dvere - podkrovné schody - zárubne, dvere - posuvy - obkladové systémy - zábradlia - striešky

Komponenty a systémy pre kúrenie v rodinných a bytových domoch: - systémy pre nezávislé kúrenie a prípravu teplej vody - decentralizované meranie spotreby tepla pre každú bytovú jednotku - zariadenie pre reguláciu podlahového vykurovania. Sídlo spoločnosti: - Bohnická 5/28, 18100 Praha, tel: 284001081.

Firma ALBO je špecialistom na drevovýrobu, a preto sa už od roku 1880 z veľkej časti zameriava na výrobu drevených okien a dverí z prírodných a ekologických materiálov tej najvyššej kvality. V našom širokom sortimente výrobkov si vyberiete špaletové a kastlová okna alebo balkónové či vchodové dvere, ktoré sa vyznačujú dlhodobou životnosťou a ...

Výroba, predaj: - plastové okná, dvere - drevené okná, dvere - hliníkové okná, dvere - garážové vráta - strešné okná - vonkajšie rolety - markízy.

Český výrobca oceľových dverí pre obytné kontajnery, dverí do bytových domov, garáží a pivničných priestorov.

Renovácia dverí, zárubní. Výroba a montáž posuvných dverí jedno i viac křídlých alebo do puzdra JAP, skladacích lámacích dverí, plastových skladacích dverí. Predaj a montáž: - žalúzie a siete proti hmyzu.

Predaj, eshop: - náradie - záhrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - farby.

Predaj a montáž skla a výrobkov zo skla: - stavebné sklo - sklenárske práce - rámovacie práce - izolačné dvojskla - okenné fólie - predaj a montáž plastov pre stavebníctvo, priemysel a reklamu - hliníkové konštrukcie pre stavebníctvo - zasklievanie balkónov, lodžií - zimné záhrady, svetlíky, pochôdzna skla - presklené steny - ...