Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACIA TECHNIKA -ponuka zariadenia do všetkých odvetví priemyslu aj pre domáce použitie -čerpané médium: od čistej vody až po chemicky agresívne, abrazívne a vizkózne médiá . ARMATÚRY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zameranie na techniku aplikujúcu vodu priamo k rastlinám.

Predaj prírodného kameňa s vodorovným povrchom. Dodávka obklad, dlažieb a muriva. Firma taktiež zaisťuje zemné a výkopové práce.

Predaj, montáž: - plastové okná a dvere - drevená Eurookná a dvere - garážové vráta - zimné záhrady - loggia - vonkajšie rolety a žalúzie - fasády - zateplenie fasád, pivníc, striech.

Firma Haryservis - Jan Grézl, Sylva Grézlová je členom Slovenskej asociácie upratovania a čistenia, ktorá sa už od roku 1991 zameriava na kompletný upratovací servis, predaj sanitárnej techniky a doplňovanie médií. Poskytujeme služby nielen v Košiciach, ale aj po celej Českej republike. Pre svoje upratovacie služby používa upratovaciu techniku ...

Stolárska výroba z masívu na zákazku: - dvere, okná, presklené steny, schodiská - zárubne - zábradlia - skrine - kuchyne - interiéry - stoly. Spracovanie umelého kameňa - KORIAN, Hanex, Hi-macc.

Predaj: - farby, laky, tmely, nátery - sanitárna technika - penetrácia - ochranné pracovné odevy a pomôcky - drogistický, upratovací, čistiaci, hygienický tovar

Kamenárstva Petr Švardala so sídlom v Košiciach sa zaoberá výrobou kamenárskych produktov ako pre exteriéry, tak interiéry. Vyrábame kamenné pracovné a umývadlové dosky, obklady krbov, schody a schodiská, parapety, dlažbu či tiež grilovacie dosky. Medzi naše produkty patria tiež pomníky a hroby. Všetky kamenárske produkty sme schopní zhotoviť ...

Elektro Tomáš Bureš zo Šternberka sa zameriava na maloobchodný predaj elektroinštalačného materiálu. Pokiaľ potrebujete nový luster alebo iné svietidlo do vášho interiéru, navštívte našu predajňu, kde si môžete vybrať zo širokej ponuky svietidiel do kuchyne, kúpeľne, obývačky i detskej izby. Predávame aj žiarovky, vypínače alebo batérie.

Predaj ponorných čerpadiel a domácich vodární

Predaj strešných krytín, poradenstvo. Internetový katalóg strešných krytín a strešných materiálov. Publikácie informácií a noviniek zo sveta striech a stavebníctvo.

predaj podlahových krytín - laminátové, vinylové, PVC, dyhované, bambusové podlahy, umelý trávnik apod

Internetový predaj externých zdrojov energie. Ponúkame solárne power banky, svetlá a príslušenstvo. Nájdete u nás autonabíjačky, cestovné adaptéry, nabíjacie a dátové káble.

100wood sa zameriava na zákazky na mieru z dreva do interiérov aj exteriérov. Spoločnosť vyrobí pre Vašu domácnosť schody, nábytok, kuchyne a podlahy a na záhrade Vám postaví pergolu, chatku, vráta a mnoho ďalšieho. Výrobu poskytuje aj podnikateľským subjektom.

Veľkoobchod, predaj: - materiál kúrenársky a vodoinštalatérsky.