Elektroinštalačný materiál -zásuvkové skrine -zásuvky

Výroba, montáž: - plastové okná, dvere - hliníkové okná, dvere - zimné záhrady - nerezová zábradlie - garážové vráta - brány dvojkrídlové a pojazdové.

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korku, slamy a pletacích materiálov -Velkoobchod a maloobchod

Dodávka, inštalácia: - úpravne vody - vyvíjače pary - dávkovacie čerpadlá.

Veľkoobchod, maloobchod: -farba tuzemskej výroby -malířské, natieračské hmoty -fasádní farby -penetrace -tmely, lepidlá -zateplovací systémy služby: -míchání autolakov -míchání farieb.

Dodávam strechy na kľúč vrátane odkvapov, oplechovania, montáže okien VELUX, FAKRO, otvorené garáže, pergoly. Ponúkam tesárske, pokrývačské a klampiarske práce, montáž lepených striech, zatepľovanie striech, opravy a rekonštrukcie, všetko od návrhu, rozpočtu až po realizáciu.

Drevovýroba: -bukové hranolky -parkety -frézované a sústružené polotovary. Predaj dreva: -guľatina -bukové rezivo. Sušiareň, sušenie dreva. Lisovanie: -ekologické drevené brikety.

Stavebniny, maloobchod, e-shop: - stavebný materiál . malty, omietky - izolácia - komíny - betónové výrobky.

Veľkoobchod, predaj: - elektromateriál, elektroinštalačný materiál - káble, vodiče - inštalačný materiál - rozvodné systémy - svietidlá, svetelné zdroje.

Predaj: -obklady a dlažby -vodovodné batérie -vane a masážne systémy -sprchovacie kúty a boxy -sanitárna keramika. Realizácia kúpeľní: -kúpeľne na kľúč -novostavby kúpeľní -3D návrhy zadarmo.

Predaj, montáž, výmena: -plastové okná a dvere -drevené okná a dvere -hliníkové okná a dvere -vstupné a interiérové dvere -garážové vráta Horman -klimatizácia PANASONIC.

Dodávame kompletné výplne otvorov do interiéru aj exteriéru ako plastových tak hliníkových, všetku tieniacu techniku a doplnky k oknám.

Výroba: - okná, dvere, zimné záhrady z plastu, dreva, hliníkových a oceľových profilov - sekčné a rolovacie garážové a priemyselné vráta - protipožiarne bezpečnostné dvere - zámočnícke prvky pre stavebníctvo - oceľové konštrukcie, turnikety, rošty, zábradlia.

Hlavnou činnosťou spoločnosti RESTA, spol. s r. o. so sídlom v okrese Prostějov je už od roku 1991 regenerácia iónomeničových živíc určených na demineralizáciu pitnej vody. V rámci našej činnosti ponúkame aj samostatné zariadenia na prípravu demineralizovanej vody na analytické i technické účely demineralizačných staníc a pre reverzno-osmotické ...