Predávame liatinové kachle, krbové vložky, biokrby, krbové vložky so sekundárnym spaľovaním, dymovody a kotly na biomasu Atoma. Ďalej regulácia komínového ťahu, pomocou ktorého je možné usporiť palivo. Doprava po celej SR je zaistená.

Výroba a montáž: - plastové okná - drevené eurookná - špaletové okná a repliky - vchodové dvere - balkónové dvere - náklady - bazár okien Dodávka a montáž: - parapety - žalúzie - rolety - garážové vráta - izolačné dvojsklo - 6-komorový profil Gealan S8000 a S9000 - kovanie Roto

Vodohospodárske služby: -zásobovanie obyvateľov pitnou vodou -odvádzanie a čistenie odpadových vôd. Predaj: -vodoinštalačného materiálu.

Veľkoobchod, predaj: - elektroinštalačný materiál

Predaj nemeckých plastových samonosných nádrží, žúmp a nádrží na dažďovú vodu. Výroba sklolaminátových nádrží a septikov. Predaj nemeckých drvičov ovocia Speidel, vodných lisov a nádob na skladovanie muštu.

Naša spoločnosť sa zaoberá veľkoobchodným aj maloobchodným predajom v oblastiach kúrenia, sanita, inštalačné materiály. Kúrenie: - radiátory: - článkové liatinové, oceľové, hliníkové - doskové - kúpeľňové telesá - konvektory - Fan-coily - kotly - ohrievače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanzia - armatúry a ...